Lekmer

Lekmer är stolt samarbetspartner till Folkspel och BingoLotto!

Vi på Lekmer brinner för barnfamiljer och vill med hjälp av vårt breda sortiment erbjuda allt som kan tänkas behövas för alla ungar! Vi är ett svenskt e-handelsföretag som grundades 2006. Vi har vårt säte i Stockholm och vårt lager i Jönköping.

Lekmer är leksaksbutiken på nätet med ambitionen att bli en marknadsledande aktör i Norden. Därför erbjuder vi genom vår e-handel massvis av produkter, med vårt sortiment som tillhandahåller allt som din familj kan tänkas behöva. Vi har allt från leksaker och barnkläder till bilbarnstolar och barnvagnar och alla våra produkter är självklart trygga, säkra och populära. Vi gör nämligen allt för att du som kund ska känna dig säker när du handlar hos oss.

Vi vill att du enkelt ska kunna hitta prisvärda produkter till baby och barn, och det vågar vi lova att vi kan erbjuda dig. Vi tror dessutom på att erbjuda rätt produkt till rätt pris och vill finnas här för att tillhandahålla allt din familj kan tänkas behöva. Allt du behöver under alla dina barns uppväxtår!

Vi är verkligen glada och stolta över att kunna stödja svenskt föreningsliv genom vårt samarbete med Folkspel och BingoLotto. Och visst känns det lite extra bra med tanke på hur mycket vi brinner för barn och deras glädje!

Läs mer om Lekmer.se