Nortlander

Nortlander är stolt samarbetspartner till Folkspel och BingoLotto!

Två skidåkare åker nedför en brant sluttning med pudersnö. Soligt väder och alptoppar i bakgrunden.

En skidresa är så mycket mer än bara en resa! Nortlander har arrangerat skidresor till Alperna med fokus på upplevelser med det lilla extra sedan 1990. Skidresorna går till 25 skidorter i Österrike, Frankrike och Italien.

Med över 350 boenden att välja mellan ger Nortlander dig ett av Skandinaviens bredaste utbud på skidresor till Alperna. Oavsett om du vill bo i det enklaste rummet på ett 2-stjärnigt hotell eller den största sviten på ett 5-stjärnigt hotell har vi på Nortlander något för dig. Nortlander erbjuder skidresor med flyg (inkl. transfer) från Arlanda, Landvetter och Kastrup samt tåg, buss och egen transport.

Nortlander är ett av varumärkena på den svenska marknaden hos skidresebyrån Skinetworks. Skinetworks är del av Primo Family som är en ledande resekoncern på den nordiska marknaden. Förutom skidresor arrangerar Primo Family även solcharter och skräddarsydda resor över hela världen.

När du bokar en resa hos Nortlander står trygghet i centrum. Du kan lugnt luta dig tillbaka och se fram emot resan. Inte nog med att Nortlander säljer paketresor och är del av danska Rejsegarantifonden – inom Primo Family ingår även flygbolaget AirSeven.

Nortlander är stolta över samarbetet med Folkspel och Bingolotto samt över att få vara med och stötta svenskt föreningsliv.

Läs mer om Nortlander