Om oss

Registrering för SMS-spel

När man deltar i något av våra sms-spel skapas ett spelkonto, ett så kallat Folkspelskonto. Med ditt konto kommer du åt eventuella vinster och du kan spela och skrapa lotter på nätet.

När du deltar i ett sms-spel skapas ett Folkspelskonto som du kan använda på bingolotto.se, Sverigelottem.se och kosing.se För att komma åt ditt konto och för att kunna kunna hämta ut dina eventuella vinster i de sms spel du deltar i måste du fullfölja din registrering. Det är smidigt att fullfölja registreringen, men du måste vara över 18 år för att ha ett spelkonto hos oss.

Ange ditt personnummer samt lösenord i logginrutan uppe till höger. Lösenordet har skickats till dig i samband med ditt första lottköp via sms. Om du inte har kvar lösenordet kan du få ett nytt lösen genom att ange ditt personnummer och klicka på glömt lösen i logginrutan uppe till höger.

Börja här för att fullfölja din registrering

När du fullföljt din registrering kan du också testa att köpa digitala Bingolotter eller spela bingo på nätet, där det finns fullt av både små och stora vinster, Jackpotts och en chatt där du kan chatta med dina nya vänner.

Om du redan har ett konto hos oss sedan tidigare, logga in här!

Upp