Hur bra koll har du på sommarplågorna!

Sommaren är ju synonymt med härligt väder, sköna bad och efterlängtad semester. Men också för musiken, eller sommarplågorna som spelas dag ut och dag in under sommaren. Men kommer du ihåg sommarplågorna? Svara rätt på frågorna nedan så kan du bli en av 10 vinnare som vinner presentkort från Greatdays till ett värde mellan 500-1000 kronor. Stort lycka till!

TÄVLINGSREGLER OCH KRAV

Svara rätt på frågorna nedan samt följ BingoLotto på Instagram för att vara med och tävla. Totalt utses tio vinnare varav två vinner presentkort på Greatdays till ett värde av 1000 kr och åtta vinner ett presentkort på Greatdays till ett värde av 500 kronor. Tävlingen pågår till och med den 22/8.

instagram-logga.jpg- Följ BingoLotto på Instagram

logo_greatdays_95x65.png - Följ Greatdays på Instagram

 

greatdays-puff-585x300.jpg

1. Fyll i ordet som saknas i denna ”Hajk-hit” av Sven-Ingvars. Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av….?
2. Jag känner en Bot sjöng Basshunter 2006, men vad hette denna bot?
3. 2017 gjorde Kamferdrops succé med sin cover av ”Jag trodde änglarna fanns” av vilken svensk artist?

2 vinnare vinner ett presentkort från Greatdays, värde 1000 kronor. 8 vinnare vinner presentkort Greatdays 500 kronor. Man måste vara minst 18 år för att delta samt följa BingoLotto på Instagram. Tävlingen avslutas den 22/8. Vinnarna utses av en jury bestående av anställda på Folkspel. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Folkspel kan ej vinna tävlingen. Vinster skickas enbart inom Sverige och kan inte bytas ut mot kontanter eller andra varuvinster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Folkspel förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidrag i marknadsförings- och kommunikationssammanhang under och efter tävlingsperioden utan att annan ersättning utgår.) Folkspel kan komma att använda de personuppgifter du lämnar för att skicka marknadsföring till dig. För att veta mer om vad det innebär och hur vi behandlar dina uppgifter för detta ändamål, se vår Integritetspolicy.