Kan du dina sommarfilmer?

Hur härligt det än kan vara med sommar och sol så älskar man ju också de regniga sommardagarna då man kan krypa upp i soffan och titta på en mysig film eller hur? Men hur är dina kunskaper på just sommarfilmer? Svara rätt på frågorna nedan så kan du bli en av 60 vinnare som vinner ett par solglasögon från Prestige. Stort lycka till!

TÄVLINGSREGLER OCH KRAV

Svara rätt på frågorna nedan samt följ BingoLotto på Instagram för att vara med och tävla. Totalt utses 60 vinnare som vinner ett par solglasögon från Prestige. Tävlingen pågår till och med den 22/8.

instagram-logga.jpg- Följ BingoLotto på Instagram

Futureeyewear.jpg- Följ Prestige på Instagram

future-eyewear-puff-585x300.jpg

1. De skulle till Grekland men det blev för dyrt, så istället införskaffade sig familjen en husvagn och spenderade sommaren på Jonssons Camping. Vilken är filmen?
2. Det skulle bli en härlig semester i skärgården, men alla kom inte iland, hälften av resenärerna blev kvar i segelbåten medans andra halvan satt på Ensamholmen i denna svenska klassiker från 1965. Vilken är filmen?
3. Huvudrollsinnehavaren och hans norska kompis skulle på maskerad, men det hela slutade med haveri i skärgården, möten med Stockholms överklass och mystiska ubåtar. Vilken är filmen?

60 vinnare vinner ett par solglasögon från Future Eyewear, värde ca 250 kronor. Man måste vara minst 18 år för att delta samt följa BingoLotto på Instagram. Tävlingen avslutas den 22/8. Vinnarna utses av en jury bestående av anställda på Folkspel. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Folkspel kan ej vinna tävlingen. Vinster skickas enbart inom Sverige och kan inte bytas ut mot kontanter eller andra varuvinster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Folkspel förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidrag i marknadsförings- och kommunikationssammanhang under och efter tävlingsperioden utan att annan ersättning utgår.) Folkspel kan komma att använda de personuppgifter du lämnar för att skicka marknadsföring till dig. För att veta mer om vad det innebär och hur vi behandlar dina uppgifter för detta ändamål, se vår Integritetspolicy