Vad kan du om glassar ?

Finns det något härligare än att en varm sommardag svalka sig med en mumsig glass? Kanske en klassiker eller pröva på sommarens nyhet? Nu ska vi ta reda på hur goda dina glasskunskaper är! Svara rätt på frågorna så kan du bli en av tre som vinner en tremånaders prenumeration på BingoLotto. Lycka till!

TÄVLINGSREGLER OCH KRAV

Svara rätt på frågorna nedan samt följ BingoLotto på Instagram för att vara med och tävla. Totalt utses tre vinnare som vinner en tremånaders prenumeration på BingoLotto (värde 600 kronor). Tävlingen pågår till och med den 22/8.

instagram-logga.jpg- Följ BingoLotto på Instagram

Denna glass är den minsta av dem alla i GB:s sortiment, men ändå bland de godaste! Introducerades 1972 och med sin tuttifruttismak blev denna isglass snabbt en favorit. Vilken är glassen?
Klassisk vaniljglass mellan två chokladkex. Detta är en av de största klassikerna man hittar i glassboxen. Har på senare tid även kommit i nyare smaker så som lussekatt och pepparkaka. Vilken är glassen?
Våren 1995 lanserades denna vaniljglass med ett isöverdrag med smak av exotiska frukter. Har därefter kommit i flera andra smaker. Namnet på glassen får en att tänka på fint väder. Vilken är glassen?

Tre vinnare vinner en tremånaders prenumeration av BingLotto (värde 600 kronor). Man måste vara minst 18 år för att delta samt följa BingoLotto på Instagram. Tävlingen avslutas den 22/8. Vinnarna utses av en jury bestående av anställda på Folkspel. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Folkspel kan ej vinna tävlingen. Vinster skickas enbart inom Sverige och kan inte bytas ut mot kontanter eller andra varuvinster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Folkspel förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidrag i marknadsförings- och kommunikationssammanhang under och efter tävlingsperioden utan att annan ersättning utgår.) Folkspel kan komma att använda de personuppgifter du lämnar för att skicka marknadsföring till dig. För att veta mer om vad det innebär och hur vi behandlar dina uppgifter för detta ändamål, se vår Integritetspolicy