Våra Bingospel

Variantbrickor, mönsterbingo och 90-bollars. I vår digitala bingohall har vi bingospel för alla smaker. Här vi går igenom alla våra olika spel och bricktyper så att du har full koll när du ska spela!

I BingoLottos digitala bingohall finns det spel för alla tycken och smaker. Ibland vill man spela länge, ibland vill man att det ska gå fort. Ibland vill man spela själv och ibland tillsammans med andra. Och det är precis vad du kan göra på bingolotto.se

Spela själv

De spel som du kan spela själv kallas för singelspel. Dessa spel kan du starta närhelst du är sugen på lite spänning! 
 

Klassisk bricka

Som namnet avslöjar är detta lite av en klassiker. En liten bricka som består av 5x5 rutor, där det gäller att få bingo snabbt! Du får bingo om du prickar in en vågrät, lodrät eller diagonal rad, och ju snabbare du får bingo, desto mer vinner du! 

Testa klassikern Klassisk Bingo du också! 

Mönsterbricka: 

Precis som i klassisk bingo spelas mönsterbingo på en liten bricka med 5x5 rutor. Men i bingospelen med mönsterbricka handlar det inte om att dutta vågrätt och lodrätt utan om att få till ett mönster – vilket mönster varierar från spel till spel, men är tydligt utmarkerade på brickorna. Fyller du hela mönstret får du bingo!

Testa favoriten LyckoBingo där högsta vinsten är otroliga 100 000 kr! 

75-bollarsbricka

75-bollarsbricka, eller variantbricka som det också brukar kallas, är en populär bricka att spela på. Dessutom är det precis en sån bricka du spelar på när du spelar BingoLotto i programmet. Spelet är uppdelat på ett antal deldragningar vilket betyder fler vinstchanser! 

Testa bingospelet Lilla Bingolotto här


90-bollarsbricka

För dig som älskar bingobollar och många vinstchanser! Varje bricka består av 90-bollar fördelade över en bricka med sex stycken 3x9-fält, där varje rad innehåller 5 rutor med siffror och 4 rutor som är tomma. . Under ett spel kan du vinna med 1, 2 eller 3 rader inom ett och samma 3x9-fält.  

Testa lyckan i populära 90-bollars singel här

 

Spela med andra

De spel som du kan spela med andra kallas för multispel. Dessa spel har specifika starttider, och du kan alltid se hur lång tid kvar det är till nästa spel, och hur många som är med och spelar!

Klassisk bricka

Klassisk bingo går så klart att spela tillsammans med andra också. Som vanligt spelar du på en liten bricka bestående av 5x5 rutor, där det gäller att få bingo snabbt! Du får bingo om du prickar in en vågrät, lodrät eller diagonal rad och får du bingo inom ett visst bollantal vinner du jackpotten! 

I snabba 2-kronan kostar en bricka bara 2 kr, testa du också! 

 

75-bollarsbricka

75-bollarsbricka, eller variantbricka som det också brukar kallas, går givetvis att spela tillsammans med andra. Spelet är uppdelat på ett antal deldragningar vilket betyder fler vinstchanser! Men dessa spel startar med en viss tidsintervall, så att så många möjligt ska hinna vara med. Du kan alltid följa nedräkningen till nästa spel, där kan du även se hur mångasom är med och spelar. Spelet startar när minst tre personer har anmält sig. Dessutom kan du chatta med nya och befintliga bingovänner medan du spelar! 

Testa spela vår mest populära 75-bollarsbricka i VariantBingo

 

90-bollarsbricka

För dig som älskar bingobollar, gemenskap och stora vinstchanser! Varje bricka består av 90-bollar fördelade över en bricka med sex stycken 3x9-fält, där varje rad innehåller 5 rutor med siffror och 4 rutor som är tomma. Under ett spel kan du vinna med 1, 2 eller 3 rader inom ett och samma 3x9-fält. Dessutom kan du prata med både gamla och nya bingovänner i chatten medan du spelar!

Testa lyckan i populära 90-bollars jackpot här


Till bingoguiden