Furniturebox.se presenterar: Sommarens inredning 2019

Svensk sommar är något alldeles speciellt. Ljuset, doften, värmen. För att maxa sommaren ordentligt är vårt tips att ta tillvara på de små stunderna, på balkongen, uteplatsen eller i trädgården. Och nedan kan du läsa mer om hur du gör det med stil!

Nu är sommaren snart här och det är hög tid att göra fint på uteplatsen med nya utemöbler. Visste du att furniturebox.se har över 4 000 olika utemöbler att välja mellan? För att hitta rätt utemöbler för just din uteplats, trädgård eller balkong har vi tagit hjälp av Furniturebox’s trendexpert Charlotte Kvist som här listar sommarens topp 5 inredningstrender!

Inredningstrender bohemiskt

1. Bohemiskt

Den bohemiska stilen kännetecknas av en avslappnad och personlig känsla. Inred uteplatsen med en skön soffgrupp med flätade detaljer och du prickar rätt direkt! Eller varför inte en härlig hängstol för sommarens läsning?

 

Inredningstrend ljust

2. Ljust och fräscht

Med en maffig loungegrupp i vitt skapar du en elegant och lyxig känsla på uteplatsen. Ge den vita möbelgruppen extra karaktär med kuddar och plädar i mjuka nyanser som går ton i ton.

 

Utomhusmöbel i naturnära färger

3. Naturnära

Den naturnära trenden har vi sett på inomhusmöbler under hela våren, och nu får den även följa med ut! Utemöbler i trä och naturmaterial gör sig bra i de flesta inredningsstilar, inte minst den skandinaviska.

 

Svart möbelgrupp från Furniturebox

4. Black is back

Svart kanske inte är den första färgen man tänker på när man tänker sommar. Men i år är det helt rätt! Investera i en stilren matgrupp i svart och grannarna kommer bli avundsjuka på din känsla för stil.

 

Mattor i regnbågens färger

5. Regnbågens färger

Genom att låta textilier som mattorkuddar och plädar flytta med ut till uteplatsen kan du skapa en mysig och ombonad känsla. Blanda olika färger och mönster för ett personligt och färgglatt intryck.


Hoppas att du fått tips och inspiration till att göra din uteplats och sommar riktigt härlig!

TILLBAKA TILL BLOGGEN


Arkiv