Vinnare i BingoLotto

Här listar vi alla som vunnit i våra spelmoment och tävlingar, oavsett om det är i programmet, på hemsidan, sociala medier eller i Bingomagasinet. Se efter om turen varit på din sida och läs berättelser om BingoLottos glada vinnare.

Programmet

Ta del av vinstglädjen i BingoLotto

Läs om vinnarna
Extrachansen

Vinnare av Extrachansen

Läs om vinnarna
Bingo Online

Vinnare i onlinebingospelen

Visa mig vinnarna
FärgFemman

Vinnare av högvinsterna

Visa mig vinnarna
Tävlingar & facit

Se vinnare & de rätta svaren

Jag vill se mer
Julkalendervinnare!

”Galet, man fattar inte”

Läs mer

 

Här på vår vinnarsida publicerar vi alla vinnare i BingoLotto, vare sig det handlar om TV-programmet, Bingo Online, skraplotten FärgFemman eller korsord och kluringar. Här får du ta del av härliga berättelser från våra vinnare där de berättar hur det gick till när de vann och vad de ska göra med sina vinster. Och kanske blir det du som vinner nästa gång?

I TV-programmet BingoLotto finns det en hel handfull med spel där du har chans på finfina vinster. Klassiker som FärgFemman, Stegen och Dubbelhjulet står redo när du får bingo och du kan också få spela nyare tillskott som Råttfällan och Ballongspelet.

Bingo Online håller öppet dygnet runt och finns alltid där för dig om bingosuget skulle falla på. Här kan du välja och vraka mellan många roliga bingospel för att hitta något som passar just dig. Du kan bland annat välja mellan populära spel som VariantBingo och BrittBingo, eller prova lyckan med någon av våra digitala skraplotter.

BingoLotto håller dessutom olika tävlingar här på vår hemsida och i våra sociala medier. Om du löser våra korsord och skickar in dina svar är du med och tävlar om fina vinster. Och se till att följa BingoLottos sociala medier så att du inte missar någon tävling där!