Våra onlinespel & lotter

Hos BingoLotto finns det underhållning som passar alla. Allt från klassiska bingospel till nervkittlande skraplotter. Utforska våra olika onlinespel, skrapa lotter och prata med nya och gamla bingovänner i chatten! Välkommen in och testa lyckan i något utav våra onlinespel!

digitala Bingolotter

Spela enkelt i mobil, dator eller platta

Köp Bingolotter
Bingo Online

Bingospel för alla smaker

Till Bingospelen
Digitala Skraplotter

Skrapa fram miljoner

Till Skraplotterna
Mer bingo för pengarna?

Se våra aktuella erbjudanden här!

TILL ERBJUDANDEN
BingoLottos bingoskola

Bli ett bingoproffs på några minuter!

TILL BINGOSKOLAN

ONLINESPEL & LOTTER FÖR ALLA SMAKER
Här kan du köpa digitala bingolotter, digitala skraplotter som exempelvis Sverigelotten och så klart spela flera underhållande bingospel. Det är kanske ingen hemlighet att bingo ligger oss extra varmt om hjärtat, därför har vi massor av roliga nätspel så att du som älskar bingo precis som vi, kan få en trevlig stund hos ossVi erbjuder massor av roliga bingo- och lotterispel som finns tillgängliga för dig veckans alla dagar.  

BINGOSPEL
Vill du träffa nya vänner, få lite mer spänning i vardagen eller bara få lite mer bingo i livet? Oavsett vad du gillar, så har vi ett bingospel för dig. Våra bingospel finns i flera olika varianter som till exempel vårt mest populära bingospel VariantBingo. Det är även i VariantBingo som du hittar vår uppskattade bingochatt, där du både kan delta i spännande tävlingar och härliga diskussioner! Vill du vara ensam när du spelar ditt bingospel, kan vi tipsa dig om att spela Snabbenfemmandär är det riktigt snabba vinster som gäller! Vill du ha chansen att vinna extra mycket? Då bör du testa 90-bollars Jackpot, i detta bingospel kan jackpotten dra iväg mot oanade höjder! Vilket bingospel blir din nya favorit? 

SKRAPLOTTER
Vill du testa något annat än bingo har vi flera olika skraplotter online. Perfekt för dig som känner dig extra tursam, men som inte har möjlighet att ta dig till affären. Då är det bara att välja skraplott, hålla tummarna och skrapa! Vi har skraplotter i alla prisklasser, allt från 5 kronor till 50 kronor. Väljer du att skrapa Sverigelotten Premium har du chans att vinna upp till häftiga 50 miljoner kronor 

VÅR BINGOSKOLA 
Är du ny på bingo, så hittar du allt du behöver för att komma igång i vår bingoskola.