Spellicens

Folkspel Ideell Förening, 802405-2063 har beviljats spellicens (19Si3275) för att tillhandahålla lotteri med fysiska lotter, fysiska skraplotter, lotter online, skraplotter online, nummerspel online och bingoliknande online-lotterier på webbplatserna: www.bingolotto.se och www.sverigelotten.se.

Licensen gäller från och med den 8 maj 2020 till och med den 30 september 2024.

BingoLotto – Spel för allmännyttiga ändamål
BingoLotto är ett spel för allmännyttiga ändamål, då Folkspel är en ideell förening som har till syfte att främja allmängiltiga ändamål. Vårt överskott tillfaller svenskt föreningsliv.

Känn dig trygg med BingoLotto
BingoLotto och Folkspels vision är att våra kunder ska känna sig trygga när de köper och använder våra produkter. Och med detta har vi tagit fram allmänna villkor för våra användare för att skapa en så god tydlighet för våra konsumenter som möjligt. Läs gärna våra allmänna villkor (Länken öppnas i ett nytt fönster)

Integritetspolicy till för att skydda dig
BingoLotto och Folkspel i behandlar våra kunders personuppgifter i enlighet med gällande lag, inklusive Dataskyddsförordningen, och arbetar aktivt med att skydda personuppgifterna genom att vidta lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder.  Läs gärna vår integritetspolicy (länken öppnas i ett nytt fönster)