Skraplotter Online

Här hittar du flera olika skraplotter. Testa Sverigelotten, eller Kosing. Skraplotterna som kan ge dig vinster direkt på skrapet. Vinn upp till 50 miljoner på Sverigelotten Premium! När du köper lotter är du med och stödjer Sveriges föreningar.

Fira 20 år med Sverigelotten

Vinn upp till 20 gånger vinsten!

Skrapa nu!
Sverigelotten

Skrapa och få chans på 25 miljoner!

Skrapa Sverigelotten
Sverigelotten Premium

Skrapa och få chans på 50 miljoner!

Skrapa Sverigelotten Premium
Kosing

Satsa 5 kronor – vinn en kvarts miljon!

Skrapa Kosing
Färgfemman Skraplott

En ny väg till Färgfemman

Skrapa nu!
Julkalender

Skrapa fram miljoner till jul!

Mer om Hela Sveriges Julkalender

Vi har flera olika skraplottsprodukter för att du ska kunna hitta just din favorit. Här hittar du digitala lotter, i olika prisklasser, med olika vinster. 

SVERIGELOTTEN 
Köper du den klassika Sverigelotten för 25 kronor, kan du skrapa fram hela 25 miljoner kronor! Skrapar du fram tre likadana summor, är det den summan du vinner. Skrapar du däremot fram tre högvinstsymboler får du komma till oss och skrapa en ny lott vid en offentlig dragning, där du har chans att vinna allt mellan 100 000 kronor och 25 miljoner kronor. Vad hade du känt om du hade fått skrapa en Sverigelott vår studio? 
Köp och skrapa Sverigelotten här

SVERIGELOTTEN PREMIUM 
Premiumlotten är vår största lott och kompis med den klassiska till Sverigelotten. Lotten lanserades 2019 och såldes då av föreningar och butiker, och kom även ut som digital skraplott sommaren 2020. Sverigelotten Premium kostar 50 kronor, men ger dig en vinstchans på fantastiska 50 miljoner kronor! Känner du att du har turen på din sida, är det här skraplotten för dig! 
Köp och skrapa Sverigelotten Premium här

KOSING 
Vår billigaste skraplott som kan ge dig en kvarts miljon i vinst! Lotten kostar endast 5 kronor och är perfekt för dig som vill satsa mindre, men ändå ha chans att vinna stort! Skrapa de nio fälten. Får du tre lika? Grattis då är du en vinnare! 
Köp och skrapa din Kosing här 

BINGOLOTTOS JULKALENDER 
Skrapa hela Sveriges julkalender! Kalendern består av 24 stycken skrapfält och är en populär julkalender som ger dig möjlighet att vinna upp till en miljon kronor. Du har dessutom chans att få spela FärgFemman – spelmomentet som du säkert känner igen från tv-programmet BingoLotto. 

Vår julkalender är en mycket populär produkt att sälja för klubbar och föreningar. Och precis som med våra andra produkter, är du för varje lottköp med och stödjer Sveriges föreningar. BingoLottos julkalender finns endast i fysisk form, ej digitalt.  
Hitta din närmsta återförsäljare här