BingoLotto den 25 oktober

Den 25 oktober är Lotta Engberg tillbaka i studion och med sig har hon Gustaf och Viktor Norén! I vinstpotten denna kväll finns 8,7 härliga miljoner att spela om och dessutom har du en riktigt bra chans att vinna 500 000 kronor på Hjulia! Som vanligt finns alla våra lottyper att köpa här nedan. Frågan är bara på vilken bingolott du vill dutta på den 25 oktober?

Stor oktoberfinal!

Spelar du om 8,7 miljoner kronor?

Köp din Bingolott här
Lotta Engberg

Veckans programledare

LÄS MER OM LOTTA
Gustaf & Viktor Norén

Förtrollande brödraduon gästar!

Lär känna Gustaf & Viktor Norén
Frans

Mellovinnaren på scen!

Lär känna Frans
Specialvinsten

Vinn mat för 20 000 kronor!

Läs om specialvinsten
Tävla med André!

Vinn X4-lotter till bingofesten!

Tävla om X4-lotter här
BingoLottos app

Ladda ner för exklusivt innehåll & tävlingar

Upptäck appen

TV-PROGRAMMET BINGOLOTTO 
BingoLotto sänds 44-45 gånger per säsong (höst till vår) och hade premiär den 16:e januari 1989. Varje vecka gästas programmet av talangfulla artister, både välkända och nya stjärnskott. Programmet sänds på söndagar klockan 18.00 i Tv4 eller på Tv4Play. Vill du uppleva BingoLotto på plats och få en riktigt härlig livekänsla kan du enkelt boka din plats i publiken, helt gratis här på sajten. Barn är välkomna att sitta med, men åldersgräns för att spela är 18 år.  

ENKEL- ELLER DUBBELLOTT 
Varje vecka kan du välja mellan att spela på en enkellott eller en dubbellott om du spelar digitalt. Väljer du en fysisk bingolott så kan du köpa dubbellott till månadsfinaler och storkvällar. 

HUR MÅNGA BINGOSPEL SPELAS? 
Varje omgång spelar vi tre bingospel och under våra storkvällar spelar vi fyra! Du kan vinna genom att få bingo, ringa in till programmet eller på ditt serie- och lottnummer eller på vinna på din nitlott. 

BINGOLOTTOS STORKVÄLLAR 
· Uppesittaren
· Nyår 
· Påsk
· Säsongsfinal
· Säsongspremiär
· Bingofest
· Dansbandsspecial

SPELMOMENT 
Spelmomenten i varje program kan variera. Kanske är det något utav dessa spel som kan göra dig till en lycklig BingoLotto-vinnare! 

· Färgfemman
· Hjulia 
· 
Finalspelet 
· 
Specialvinsten 
· 
Bilduellen 
· 
Destination okänd 
· 
Stegen 
· 
Vattenfallet 
· 
Yatzy 
· 
Rubb och Stubb 
· 
Spårvagnsspelet 
· 
Nummerplåten 
· 
Goa Gubbar 
· 
Jackpottchansen 
· 
Guldrushen 
· 
Nostalgilådan 
· 
Extrachansen 

Läs mer om våra spelmoment här

PROGRAMLEDARE GENOM TIDERNA 
Sedan starten 1989 har vi haft en mängd välkända ansikten vid rodret som BingoLottos programledare. Mest synonym med programmet är kanske Leif ”Loket” Olsson. Men även Lasse Kronér, Gunde Svan, Jan Bylund, Marie Serneholt, Ingvar Oldsberg, Rickard Olsson, Lotta Engberg och Stefan Odelberg har programlett BingoLotto. Läs mer om programledarna här.

GÄSTPROGRAMLEDARE 
Följande tv-personligheter har trätt in som gästprogramledare: Harald Treutiger, Agneta Sjödin, Linda Bengtzing, Jessica Andersson, Jesper Aspegren och Casper Janebrink.