Hur spelar man bingo online?

Det finns många anledningar till att älska att spela bingo online på bingolotto.se. Gemenskapen med alla bingovänner, tillgängligheten och allt gott det gör för föreningar och organisationer. Oavsett vad du brinner för, så vågar vi lova att du kommer hitta det här. För vi är mer än bara bingo!

Bingoskola

LÄS MER
Skapa konto

LÄS MER
Våra Bingospel

LÄS MER
Chatten

Läs mer
BingoLingo

Läs mer
Insättning & uttag

LÄS MER
Vad är Jackpott?

Läs mer
Digital Bingolott

LÄS MER

 

Att spela bingo online är både enkelt och roligt! Hos oss på BingoLotto kan du spela Bingo Online dygnet runt. Våra roliga bingospel har alltid öppet! Du kan välja om du vill spela på egen hand eller tillsammans med andra, och i några av våra mest populära bingospel får du dessutom tillgång till vår chatt. I chatten kan du chatta med nya och gamla bingovänner om allt mellan himmel och jord.

Hur gör man då för att spela Bingo Online? I vår bingoskola får du lära dig allt du behöver veta för att komma i gång. Du registrerar dig smidigt och säkert med Bank-ID och sedan är du redo att börja spela och ta del av den härliga gemenskapen hos Bingo Online. Vi har många roliga bingospel att välja mellan för att du ska kunna hitta något som passar just dig!