BingoBloggen

BingoBloggen bjuder in dig bakom kulisserna på BingoLotto. Här får du träffa våra programledare, artister och andra spännande personer som jobbar här. Vi kommer även visa upp nya spel, tävlingar, erbjudanden och massa annat kul. Dessutom kommer vi att ta en närmare titt på något som ligger oss varmt om hjärtat – föreningar och organisationer – som vi, tack vare dig, kan ge hela vårt överskott till.

Fartfyllda aktiviteter att prova i sommar!

Vill du byta ut det lugna semesterlunket mot lite fart och fläkt någon gång? Här får du tips på roliga och adrenalinfyllda aktiviteter att prova i sommar!

Läs mer
Badbrygga
Våra bästa tips för hemester i Sverige

Sverige visar sig från sin bästa sida under sommaren och hemester är inte alls dumt! Läs våra bästa tips för att få en härlig sommarsemester på hemmaplan.

Läs mer
En liten stuga i en skogsdunge i solnedgångsljus
Semestra i stuga i sommar

BingoMalin tipsar om några av Sveriges bästa campingstugor som du kan semestra i till sommaren!

Läs mer
En uteservering på ett torg i Italien
Välkomna sommaren med en weekendresa

Är du sugen på att smygstarta sommaren med en weekendresa? Här får du tips på resmål som passar perfekt att besöka i början av sommaren!

Läs mer
En nygräddad pizza och en vedeldad ugn i bakgrunden
Här hittar du Sveriges godaste pizza

Pizzaälskare, se hit! Här tipsar vi om Sveriges tio bästa pizzerior, vare sig du vill ha napolitansk finpizza eller en klassisk capricciosa.

Läs mer
En kvinna vinkar glatt ut genom dörren på ett tåg som står vid perrongen
Tågluffa i Europa i sommar!

Är du sugen på att uppleva Europa på tågräls i sommar? Här hittar du tips på hur du går tillväga och rutter som tar dig genom Europa på räls!

Läs mer
Tre kvinnor i fotbollsställ säljer bingolotter och sverigelotter ute i solen
Därför är Folkspel så viktigt för föreningslivet

En djupdykning i hur Folkspel och BingoLotto hjälper föreningslivet, hur lottförsäljning går till och vart överskottet från försäljningen går.

Läs mer
Fyra små tacos av olika sorter ligger uppradade på en bricka av trä
Smarriga tacorecept du måste prova

Här hittar du spännande varianter och recept på Sveriges inofficiella nationalrätt - tacos!

Läs mer
En kvinna klättrar på en klättervägg
6 roliga träningsformer du borde prova i vår

Är du trött på joggingturer och bodypump? Här får du tips på roliga träningsformer du kanske inte testat förr!

Läs mer
Ett tält i mörker lyses upp inifrån med ett varmt sken
Campingspecial - hitta en camping för dig!

I vår stora campingspecial får du tips på campingformer för alla - familjer, par och äventyrare!

Läs mer
Ladda mer...

Skribenter Arkiv

BINGOLOTTOS BINGOBLOGG – MER ÄN BARA BINGO
Vi startade vår blogg 2018 med ambitionen att vara både bäst på bingo, men också att vara mer än bara bingo! 

Vi ville skapa en kul plats för både nya och erfarna bingospelare där det alltid händer något nytt, något fräscht men också något som förlänger den härliga bingokänslan. Även utanför bingospelen. För även om vi så klart älskar bingo, så vill även vi ibland bara sjunka ner i soffan och läsa om det senaste som hänt. 

STÖRSTA BINGOBLOGGEN 
Vi vågar påstå att vi har den största bloggen om bingo, mycket tack vare av bredden av vårt innehåll. Vi har flera tusen läsare varje vecka och publicerar alltid nya spännande artiklar en gång i veckan. Vi gillar tanken, och strävar alltid efter att vara först med det senaste. Vi skriver om flera aktuella ämnen och händelser, vad som händer hos oss på Folkspel och BingoLotto. Vi träffar dessutom även flera personer som jobbar här, både framför och bakom kameran. Vi möter bland annat vår alldeles egen spelmakare som också är världens meste BingoLotto-spelare. Har du alltid undrat hur det går till när ett spel föds, så är det i BingoBloggen du hittar svaret! 

Vi hoppas att du kommer att tycka att inläggen som publiceras här på BingoBloggen är intressanta, roliga och lärorika! För det är vad bloggen är till för. Att du som gillar BingoLotto ska kunna komma närmare oss. För du är viktig för oss!

VI ÄLSKAR FÖRENINGSLIVET 
Visste du att många av oss på BingoLotto och Folkspel har en bakgrund inom föreningslivet? Här finns alla sorters föreningspersoner som är aktiva inom flera olika organisationer och föreningar. Tränare, ledare, lagföräldrar, medlemmar i organisationer som Rädda BarnenHjärtebarnsfondenSveriges körförbund och många, många fler. Organisationer, klubbar och föreningar som vi på Folkspel, tack vare dig som gillar våra produkter, kan ge hela vårt överskott till. 

I vår blogg berättar flera personer som jobbar här om just deras koppling till föreningslivet.