BingoBloggen

BingoBloggen bjuder in dig bakom kulisserna på BingoLotto. Här får du träffa våra programledare, artister och andra spännande personer som jobbar här. Vi kommer även visa upp nya spel, tävlingar, erbjudanden och massa annat kul. Dessutom kommer vi att ta en närmare titt på något som ligger oss varmt om hjärtat – föreningar och organisationer – som vi, tack vare dig, kan ge hela vårt överskott till.

Robotdammsugare dammsuger parkettgolv medan person läser tidning
Vi hjälper dig att välja rätt robotdammsugare

Vilken sorts robotdammsugare ska man välja bland marknadens stora utbud? Med vår guide blir det lätt att hitta rätt i dammsugardjungeln!

Läs mer
Litet balkongbord med blommor och fika
Så stylar du din altan eller balkong inför sommaren 2022

Behöver du inspiration till hur du på bästa sätt stylar din balkong eller altan inför årets utomhussäsong? Spana in vår senaste trendspaning här!

Läs mer
Lisa Miskovsky i studio med gitarr och blå jeansskjorta
Lisa Miskovsky om föreningslivet

Lisa Miskovsky är en enormt uppskattad artist som både skrivit världshits och tävlat i Melodifestivalen. Läs om hennes kärlek till föreningslivet här!

Läs mer
Stor swimmingpool med träd och hav i bakgrunden
Vill du bygga pool? Tänk på detta!

Drömmer du om att kunna skapa semesterkänsla hemma genom att bygga en egen pool? Följ vår poolguide innan du börjar med ditt drömprojekt!

Läs mer
Lotta Engberg och Stefan Odelberg skålar på BingoLottos 30-årsjubileum
Vad vet du om BingoLotto? Testa dina kunskaper!

När sändes första programmet? Vem har varit programledare längst? Vilket band har gästat oss flest gånger? Testa dina kunskaper i vårt BingoLotto-quiz!

Läs mer
Gruppbild på Stefan Odelberg, Josefinito och Svenne Rubins på BingoLottos scen
Bakom kulisserna på BingoLotto

Hur ser förberedelserna ut inför programmet, vad sker bakom kulisserna under livesändning och hur ser en vanlig dag ut för en PR-ansvarig? Det får du veta här!

Läs mer
BingoLottos programledare Lotta Engberg och Stefan Odelberg i BingoLottos studio
BingoLottos magiska påskfirande 2022

Påskens stora bingofest är som ett gigantiskt ägg fyllt med vinster och underhållning för alla åldrar. Läs om hur BingoLotto firar påsk här!

Läs mer
En pradaväska som ligger på en kavaj
Så väljer du rätt designerväska - bästa tipsen

Att köpa en designerväska är en stor investering. Därför har vi listat det du behöver ha koll på inför ditt köp av designerväska! Läs alla tipsen här.

Läs mer
Dukat middagsbord med påskdekorationer
8 trendiga maträtter till årets påskfirande

Vad vill vi inte vara utan på påskbuffén i år? BingoMärta har listat de mumsigaste och trendigaste recepten till påskfirandet 2022!

Läs mer
Påskdukat middagsbord med tallrikar, glas och dekorationer med målade ägg och blommor
Så får du till påskens finaste dukning

Vill du duka som ett proffs till årets påskfirande? Här får du personliga pysseltips och inspiration till hur du dukar vackert och stilrent i påsk!

Läs mer
Ladda mer...

Skribenter Arkiv

BINGOLOTTOS BINGOBLOGG – MER ÄN BARA BINGO
Vi startade vår blogg 2018 med ambitionen att vara både bäst på bingo, men också att vara mer än bara bingo! 

Vi ville skapa en kul plats för både nya och erfarna bingospelare där det alltid händer något nytt, något fräscht men också något som förlänger den härliga bingokänslan. Även utanför bingospelen. För även om vi så klart älskar bingo, så vill även vi ibland bara sjunka ner i soffan och läsa om det senaste som hänt. 

STÖRSTA BINGOBLOGGEN 
Vi vågar påstå att vi har den största bloggen om bingo, mycket tack vare av bredden av vårt innehåll. Vi har flera tusen läsare varje vecka och publicerar alltid nya spännande artiklar en gång i veckan. Vi gillar tanken, och strävar alltid efter att vara först med det senaste. Vi skriver om flera aktuella ämnen och händelser, vad som händer hos oss på Folkspel och BingoLotto. Vi träffar dessutom även flera personer som jobbar här, både framför och bakom kameran. Vi möter bland annat vår alldeles egen spelmakare som också är världens meste BingoLotto-spelare. Har du alltid undrat hur det går till när ett spel föds, så är det i BingoBloggen du hittar svaret! 

Vi hoppas att du kommer att tycka att inläggen som publiceras här på BingoBloggen är intressanta, roliga och lärorika! För det är vad bloggen är till för. Att du som gillar BingoLotto ska kunna komma närmare oss. För du är viktig för oss!

VI ÄLSKAR FÖRENINGSLIVET 
Visste du att många av oss på BingoLotto och Folkspel har en bakgrund inom föreningslivet? Här finns alla sorters föreningspersoner som är aktiva inom flera olika organisationer och föreningar. Tränare, ledare, lagföräldrar, medlemmar i organisationer som Rädda BarnenHjärtebarnsfondenSveriges körförbund och många, många fler. Organisationer, klubbar och föreningar som vi på Folkspel, tack vare dig som gillar våra produkter, kan ge hela vårt överskott till. 

I vår blogg berättar flera personer som jobbar här om just deras koppling till föreningslivet.