BingoBloggen

BingoBloggen bjuder in dig bakom kulisserna på BingoLotto. Här får du träffa våra programledare, artister och andra spännande personer som jobbar här. Vi kommer även visa upp nya spel, tävlingar, erbjudanden och massa annat kul. Dessutom kommer vi att ta en närmare titt på något som ligger oss varmt om hjärtat – föreningar och organisationer – som vi, tack vare dig, kan ge hela vårt överskott till.

Tips & tricks för ditt buffertsparande
Tips & tricks för ditt buffertsparande

Hur stort buffertsparande behöver man egentligen ha och hur gör man för att lättast komma dit? I detta blogginlägg går vi igenom hur du lyckas med ditt buffertsparande. Häng på!

Läs mer
Unika caféer som måste upplevas!
Unika caféer som måste upplevas!

Vi har listat Sveriges mest utstickande caféer! Vad sägs om ett industriellt skärgårdsbageri, ett tivolicafé, ett 2D-café, ett fik med skådis- och filmtema eller ett kattcafé?

Läs mer
Så blir du influencer
Så blir du influencer

Drömmer du om en karriär som bloggare, youtuber, poddare eller instagrammare? Du är inte ensam! Läs här hur du gör för att lyckas som influencer.

Läs mer
Lär dig spela ditt dröminstrument!
Lär dig spela ditt dröminstrument!

Att lära sig ett instrument och bli en del av en musikalisk gemenskap är en fantastisk upplevelse, men det är inte alltid så lätt att veta var man ska börja. Nu hjälper vi dig framåt!

Läs mer
Gör om hemma i höst
Gör om hemma i höst

Har du kanske tröttnat på stilen hemma och är sugen på förnyelse? Vi hör dig! Välkomna höstens trender hemma - gör om med dessa inredningstips.

Läs mer
Så löser du livspusslet utan en bil!
Så löser du livspusslet utan en bil!

Känns det helt omöjligt att pussla ihop vardagen utan en bil? Eller går du redan i tankarna om att det hade varit skönt att göra sig av med bilen, men är osäker på hur du ska ta dig runt istället? BingoBloggen har svaren!

Läs mer
Så minns Stefan & Lotta BingoLottos premiärår!
Så minns Stefan & Lotta BingoLottos premiärår!

Den 23 oktober bjuder Stefan Odelberg och Lotta Engberg in till ett sprakande jubileum du absolut inte vill missa – BingoLotto 30 år! Vill du veta hur programledarduons liv såg ut premiäråret 1991? Svaren får du här!

Läs mer
När att vinna matchen inte är det viktigaste
När att vinna matchen inte är det viktigaste

I snart 30 år har BingoJohanna spelat fotboll med siktet inställt på att vinna varje match. Men så kom coronapandemin och hon fann något som var mycket viktigare.

Läs mer
Vi ger dig de bästa tipsen på utomhusaktiviteter
Vi ger dig de bästa tipsen på utomhusaktiviteter

Idétorka för hur du kan maxa sista sommarmånaden? Inga problem! Oavsett om du ska styra ihop en kick off, umgås med släkten eller njuta av de sista semesterdagarna helt solo har vi de bästa tipsen på aktiviteter utomhus!

Läs mer
6 bra böcker du vill läsa i sommar
6 bra böcker du vill läsa i sommar

Behöver du tips på böcker att läsa i hängmattan, på stranden, eller på altanen? Här kommer BingoJohannas bästa tips för en härlig sommar fylld av berättelser.

Läs mer
Ladda mer...

Skribenter Arkiv

BINGOLOTTOS BINGOBLOGG – MER ÄN BARA BINGO
Vi startade vår blogg 2018 med ambitionen att vara både bäst på bingo, men också att vara mer än bara bingo! 

Vi ville skapa en kul plats för både nya och erfarna bingospelare där det alltid händer något nytt, något fräscht men också något som förlänger den härliga bingokänslan. Även utanför bingospelen. För även om vi så klart älskar bingo, så vill även vi ibland bara sjunka ner i soffan och läsa om det senaste som hänt. 

STÖRSTA BINGOBLOGGEN 
Vi vågar påstå att vi har den största bloggen om bingo, mycket tack vare av bredden av vårt innehåll. Vi har flera tusen läsare varje vecka och publicerar alltid nya spännande artiklar en gång i veckan. Vi gillar tanken, och strävar alltid efter att vara först med det senaste. Vi skriver om flera aktuella ämnen och händelser, vad som händer hos oss på Folkspel och BingoLotto. Vi träffar dessutom även flera personer som jobbar här, både framför och bakom kameran. Vi möter bland annat vår alldeles egen spelmakare som också är världens meste BingoLotto-spelare. Har du alltid undrat hur det går till när ett spel föds, så är det i BingoBloggen du hittar svaret! 

Vi hoppas att du kommer att tycka att inläggen som publiceras här på BingoBloggen är intressanta, roliga och lärorika! För det är vad bloggen är till för. Att du som gillar BingoLotto ska kunna komma närmare oss. För du är viktig för oss!

VI ÄLSKAR FÖRENINGSLIVET 
Visste du att många av oss på BingoLotto och Folkspel har en bakgrund inom föreningslivet? Här finns alla sorters föreningspersoner som är aktiva inom flera olika organisationer och föreningar. Tränare, ledare, lagföräldrar, medlemmar i organisationer som Rädda BarnenHjärtebarnsfondenSveriges körförbund och många, många fler. Organisationer, klubbar och föreningar som vi på Folkspel, tack vare dig som gillar våra produkter, kan ge hela vårt överskott till. 

I vår blogg berättar flera personer som jobbar här om just deras koppling till föreningslivet.