BingoBloggen

BingoBloggen bjuder in dig bakom kulisserna på BingoLotto. Här får du träffa våra programledare, artister och andra spännande personer som jobbar här. Vi kommer även visa upp nya spel, tävlingar, erbjudanden och massa annat kul. Dessutom kommer vi att ta en närmare titt på något som ligger oss varmt om hjärtat – föreningar och organisationer – som vi, tack vare dig, kan ge hela vårt överskott till.

En kvinna står lutad och dricker kaffe mot en elbil som laddar
Allt du behöver veta innan du köper elbil

Här går vi igenom de viktigaste sakerna du behöver ha koll på innan du bestämmer dig för att köpa elbil.

Läs mer
En trädgård täckt av snö, blå himmel
Trädgårdsfix i januari

Läs om hur du förbereder din trädgård för våren och sommaren på bästa sätt!

Läs mer
Olof Wretling, Keyyo, Jan Rippe och Stefan Odelberg sitter och skrattar runt bordet i rimstugan
Så blev Uppesittaren och Nyårskvällen 2022

Häng med på en tillbakablick på höjdpunkterna från BingoLottos festligaste kvällar 2022!

Läs mer
Ett gäng glada tjejer sitter i fören på en segelbåt
Åtta roliga aktiviteter till möhippan eller svensexan

Ska du ordna möhippa eller svensexa och behöver lite inspiration? Se hit! Här finner du BingoBloggens bästa tips på aktiviteter till dagen!

Läs mer
En kvinna står och väljer kläder i en prydligt organiserad garderob
Förnya din garderob - utan att köpa nytt!

BingoMalins bästa tips på hur du förnyar din garderob utan att köpa nytt.

Läs mer
Tecknad bild med solen och månen
BingoLottos årshoroskop 2023

Undrar du hur ditt 2023 kommer bli? Läs BingoLottos horoskop för 2023 här!

Läs mer
Lotta Engberg och Stefan Odelberg står och ser upprymda ut i en guldig virvel där det flyger runt popcorn, bingolotter och duttpennor.
Allt om nya Lördag Live

Nu blir BingoLotto lördagsunderhållning! Programmet blir längre med mer underhållning, musik och såklart bingo. Läs om alla nyheter här.

Läs mer
Bandet Sven Ingvars uppträder på scen, Oscar Magnusson i mitten
Oscar Magnusson har många ben att stå på

BingoMagasinet intervjuar Sven Ingvars sångare Oscar Magnusson om musiken, familjen, bandy - och lite BingoLotto såklart! Läs hela intervjun här.

Läs mer
Ett fint dukat bord med en ljusslinga i mitten
Bingolottos nyårsmeny 2022

Välkommen att fira nyår med oss! Det är dags för BingoLottos Nyårskväll och här hittar du recept på en festlig nyårsmeny som passar perfekt till bingo.

Läs mer
Tomten och en nisse sitter i en soffa och ser film
De bästa julfilmerna och serierna 2022

BingoMalin tipsar om de bästa nya julfilmerna och serierna att se i jul.

Läs mer
Ladda mer...

Skribenter Arkiv

BINGOLOTTOS BINGOBLOGG – MER ÄN BARA BINGO
Vi startade vår blogg 2018 med ambitionen att vara både bäst på bingo, men också att vara mer än bara bingo! 

Vi ville skapa en kul plats för både nya och erfarna bingospelare där det alltid händer något nytt, något fräscht men också något som förlänger den härliga bingokänslan. Även utanför bingospelen. För även om vi så klart älskar bingo, så vill även vi ibland bara sjunka ner i soffan och läsa om det senaste som hänt. 

STÖRSTA BINGOBLOGGEN 
Vi vågar påstå att vi har den största bloggen om bingo, mycket tack vare av bredden av vårt innehåll. Vi har flera tusen läsare varje vecka och publicerar alltid nya spännande artiklar en gång i veckan. Vi gillar tanken, och strävar alltid efter att vara först med det senaste. Vi skriver om flera aktuella ämnen och händelser, vad som händer hos oss på Folkspel och BingoLotto. Vi träffar dessutom även flera personer som jobbar här, både framför och bakom kameran. Vi möter bland annat vår alldeles egen spelmakare som också är världens meste BingoLotto-spelare. Har du alltid undrat hur det går till när ett spel föds, så är det i BingoBloggen du hittar svaret! 

Vi hoppas att du kommer att tycka att inläggen som publiceras här på BingoBloggen är intressanta, roliga och lärorika! För det är vad bloggen är till för. Att du som gillar BingoLotto ska kunna komma närmare oss. För du är viktig för oss!

VI ÄLSKAR FÖRENINGSLIVET 
Visste du att många av oss på BingoLotto och Folkspel har en bakgrund inom föreningslivet? Här finns alla sorters föreningspersoner som är aktiva inom flera olika organisationer och föreningar. Tränare, ledare, lagföräldrar, medlemmar i organisationer som Rädda BarnenHjärtebarnsfondenSveriges körförbund och många, många fler. Organisationer, klubbar och föreningar som vi på Folkspel, tack vare dig som gillar våra produkter, kan ge hela vårt överskott till. 

I vår blogg berättar flera personer som jobbar här om just deras koppling till föreningslivet.