BingoBloggen

BingoBloggen bjuder in dig bakom kulisserna på BingoLotto. Här får du träffa våra programledare, artister och andra spännande personer som jobbar här. Vi kommer även visa upp nya spel, tävlingar, erbjudanden och massa annat kul. Dessutom kommer vi att ta en närmare titt på något som ligger oss varmt om hjärtat – föreningar och organisationer – som vi, tack vare dig, kan ge hela vårt överskott till.

Skaffa badtunna? Tänk på det här!
Skaffa badtunna? Tänk på det här!

Vem skulle inte älska att ha en badtunna på tomten? Snacka om hemmalyx! Här kommer mina svar på vanliga frågor kring just badtunnor.

Läs mer
Bästa tipsen för en fin gräsmatta
Bästa tipsen för en fin gräsmatta

Det kan vara lättare sagt än gjort att uppnå den där drömmigt perfekt gröna och prunkande gräsmattan som alla eftersträvar. Här har vi listat våra allra bästa tips för att lyckas med din gräsmatta!

Läs mer
Hur ska jag tänka kring energimärkning på tvättmaskin?
Hur ska jag tänka kring energimärkning på tvättmaskin?

Är du på jakt efter ny tvättmaskin, men undrar över energimärkningen? Oroa dig inte! Här reder vi ut energimärkningar på tvättmaskiner med tretti.se.

Läs mer
Våra bästa tips för hemester i Sverige
Våra bästa tips för hemester i Sverige

Sverige visar sig från sin bästa sida under sommaren och hemester är inte alls dumt! Läs våra bästa tips för att få en härlig sommarsemester på hemmaplan.

Läs mer
Vill du ta mopedkörkort? Tänk på detta!
Vill du ta mopedkörkort? Tänk på detta!

Romantiserar du att glida fram längs småvägar på en moped? Kanske fastnar din dröm på detaljen att du behöver moped-körkort? Kom vidare med våra tips!

Läs mer
Blir Grekland första resemålet efter Corona?
Blir Grekland första resemålet efter Corona?

Solens värme, turkosblått vatten eller en drink i solnedgången? Tre saker vi älskar! Dröm dig bort till solsemester efter corona med BingoAnnes Greklands-tips.

Läs mer
Tänk på detta innan du köper hundvalp
Tänk på detta innan du köper hundvalp

Har du också tänkt tanken att skaffa hundvalp? Helt förståeligt! Men vad behöver man egentligen tänka på inför ett valpköp? Läs BingoAnnes bästa valptips här!

Läs mer
Möt "Bingopappan" Jens
Möt "Bingopappan" Jens

Under 19 år har Jens Mikkelsen varit "Bingopappan" och en av de drivande till att BingoLotto är ett av Sveriges mest älskade TV-program! BingoBloggen har nu satt sig ner för ett härligt och roligt samtal med Jens!

Läs mer
Så inreder du din husvagn
Så inreder du din husvagn

Är du sugen på att ge dig ut på vägarna med ditt mobila hem – husvagnen? BingoJohanna tänker tillbaka på sina husvagnsminnen och ger dig sina bästa inredningstips.

Läs mer
Vårens trender 2021
Vårens trender 2021

Humörlyftande, framtidsoptimistiskt & färgglatt? Ja – det är några av de ord som beskriver vårens största modetrender våren 2021. Här listar vi de största & viktigaste trenderna för att göra det enkelt för dig att skapa din vårgarderob.

Läs mer
Ladda mer...

Skribenter Arkiv

BINGOLOTTOS BINGOBLOGG – MER ÄN BARA BINGO
Vi startade vår blogg 2018 med ambitionen att vara både bäst på bingo, men också att vara mer än bara bingo! 

Vi ville skapa en kul plats för både nya och erfarna bingospelare där det alltid händer något nytt, något fräscht men också något som förlänger den härliga bingokänslan. Även utanför bingospelen. För även om vi så klart älskar bingo, så vill även vi ibland bara sjunka ner i soffan och läsa om det senaste som hänt. 

STÖRSTA BINGOBLOGGEN 
Vi vågar påstå att vi har den största bloggen om bingo, mycket tack vare av bredden av vårt innehåll. Vi har flera tusen läsare varje vecka och publicerar alltid nya spännande artiklar en gång i veckan. Vi gillar tanken, och strävar alltid efter att vara först med det senaste. Vi skriver om flera aktuella ämnen och händelser, vad som händer hos oss på Folkspel och BingoLotto. Vi träffar dessutom även flera personer som jobbar här, både framför och bakom kameran. Vi möter bland annat vår alldeles egen spelmakare som också är världens meste BingoLotto-spelare. Har du alltid undrat hur det går till när ett spel föds, så är det i BingoBloggen du hittar svaret! 

Vi hoppas att du kommer att tycka att inläggen som publiceras här på BingoBloggen är intressanta, roliga och lärorika! För det är vad bloggen är till för. Att du som gillar BingoLotto ska kunna komma närmare oss. För du är viktig för oss!

VI ÄLSKAR FÖRENINGSLIVET 
Visste du att många av oss på BingoLotto och Folkspel har en bakgrund inom föreningslivet? Här finns alla sorters föreningspersoner som är aktiva inom flera olika organisationer och föreningar. Tränare, ledare, lagföräldrar, medlemmar i organisationer som Rädda BarnenHjärtebarnsfondenSveriges körförbund och många, många fler. Organisationer, klubbar och föreningar som vi på Folkspel, tack vare dig som gillar våra produkter, kan ge hela vårt överskott till. 

I vår blogg berättar flera personer som jobbar här om just deras koppling till föreningslivet.