Om BingoLotto

BingoLotto känner de allra flesta till som ett tv-program. Men BingoLotto är mer än bara bingo, även om det var där det en gång började. Och du vet väl om att allt överskott går tillbaka till svenskt föreningsliv? Hos oss kan du vinna stort, samtidigt som föreningslivet gör detsamma!

30 år av nöje

BingoLottos syfte och mål är att generera pengar till svenskt föreningsliv. I snart 30 år har BingoLotto funnits som tv-program, först i lokal-tvkanalen Kållevisionen och sedan i TV4. Och nu finns BingoLotto att se i Sjuan och på Tv4Play. BingoLotto utvecklas ständigt och har allt eftersom åren gått blivit mer än bara traditionellt bingospel, men vår målsättning är fortfarande densamma. Allt vi gör ska resultera i mer pengar till svenskt föreningsliv. Läs mer om BingoLottos värderingar och värdegrund här.

lotta-fargfemman-miljonen-bingolotto-1200x628.jpg

BingoLotto erbjuder idag både fysiska och digitala bingolotter till programmet, rafflande digitala bingospel och skraplotter som är tillgängliga dygnet runt, läsning och underhållning i form av blogg, artistpresentationer och vinnarintervjuer. Vi lovar, bingolotto.se är en fantastisk mötesplats!

Du kan också lösa digitala korsord, rebusar, quiz & andra klurigheter i din dator eller mobil – helt gratis. Detta perfekta nöje, om du vill ha både underhållning & hjärngympa, hittar du här!

BingoLotto är en del av Folkspel

Folkspel är en ideell organisation som arbetar för att göra svenskt föreningsliv starkare och bättre. Det är genom lotteriprodukter som Folkspels ägare tjänar pengarna som bidrar till att de kan fortsätta bedriva sin verksamhet. Folkspels mest kända produkt är BingoLotto som funnits med ända sedan starten 1989. Men alla Folkspels produkter har en enorm potential att inbringa välkommet klirr i föreningskassorna.

Sex händer på varandra i en förenande gest

Sedan 1991 har Folkspel genererat 17,5 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv. 

Är du en förening eller ett lag som vill börja sälja lotter?

Du hittar du allt du behöver veta hos Folkspel.

 

 

Kul fakta om BingoLotto

Arkivet är fyllt till bredden med information, händelser, vinster och udda incidenter från BingoLottos 30-åriga historia. Här följer ett axplock av allt samlat material:

* Vi har gjort över 1070 personer till miljonärer.
* Vi har gjort mer än 6870 personer till nybilsägare.
* Flest bingolotter har genom åren sålts i Göteborgs kommun.

* Om man tog antalet antalet tryckta BingoLotter och omvandlade det till elefanter så skulle vikten motsvara 3 375 elefanter.

* Om du tog alla sålda bingolotter och la dem på varandra så skulle det motsvara höjden av 32 013 Mount Everest staplade på varandra.

* Den totala ytan som alla sålda lotter skulle täcka motsvarar 12 243 fotbollsplaner

* Varje vecka finns det över 50 000 möjliga vinstchanser. Eller ca 8 miljoner i vinstpotten
pressfrågor

Är du journalist och söker pressmaterial som rör BingoLotto? Kontakta då vår PR-ansvarige John Sarafian på press@bingolotto.se

Mer information om Folkspel hittar du på www.folkspel.se.

Kontakt

Du är när som helst välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

Kontakta BingoLotto

Frågor och svar

Till startsidan för Frågor och Svar om BingoLotto

Öppna Frågor och svar