Om BingoLotto

BingoLotto känner de allra flesta till som ett tv-program. Men BingoLotto är mer än bara bingo, även om det var där det en gång började.

BingoLottos syfte och mål är att generera pengar till svenskt föreningsliv. I snart 30 år har BingoLotto funnits som tv-program, först i lokal-tvkanalen Kållevisionen och sedan i TV4. BingoLotto utvecklas ständigt och har allt eftersom åren gått blivit mer än bara traditionellt bingospel, men vår målsättning är fortfarande densamma. Allt vi gör ska resultera i mer pengar till svenskt föreningsliv. Läs mer om BingoLottos värderingar och värdegrund här.

BingoLotto erbjuder idag både fysiska och digitala bingospel, digitala skraplotter, läsning och underhållning i form av blogg och artistpresentationer och framförallt är bingolotto.se en fantastisk mötesplats. 

BingoLotto är en del av Folkspel

Folkspel är en ideell organisation som arbetar för att göra svenskt föreningsliv starkare och bättre. Det är genom lotteriprodukter som Folkspels ägare tjänar pengarna som bidrar till att de kan fortsätta bedriva sin verksamhet. Folkspels mest kända produkt är BingoLotto som funnits med ända sedan starten 1989. Men alla Folkspels produkter har en enorm potential att inbringa välkommet klirr i föreningskassorna.

Sedan 1991 har Folkspel genererat över 17 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv. 

Är du en förening eller ett lag som vill börja sälja lotter?

Du hittar du allt du behöver veta hos Folkspel.

 

 

Kul fakta om BingoLotto

Arkivet är fyllt till bredden med information, händelser, vinster och udda incidenter från BingoLottos 30-åriga historia. Här följer ett axplock av allt samlat material:

* Vi har gjort över 1000 personer till miljonärer
* Vi har gjort mer än 6000 personer till nybilsägare
* Flest bingolotter har genom åren sålts i Göteborgs kommun

* Om du lägger alla bingolotter som någonsin sålts efter varandra i en lång rad skulle den räcka 6,4 varv runt jorden

* Om du fyller en vågskål med alla sålda bingolotter skulle du behöva fylla den andra vågskålen med 6 327 personbilar eller 2 373 fullvuxna elefanter för att nå jämvikt

* Den totala ytan som alla sålda lotter skulle täcka motsvarar 12 243 fotbollsplaner

* Varje vecka finns det över 50 000 möjliga vinstchanser. Eller ca 8 miljoner i vinstpotten
pressfrågor

Är du journalist och söker pressmaterial som rör BingoLotto? Kontakta då vår PR-ansvarige John Sarafian på press@bingolotto.se

Mer information om Folkspel hittar du på www.folkspel.se.

Kontakt

Du är när som helst välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

Kontakta BingoLotto

Frågor och svar

Till startsidan för Frågor och Svar om BingoLotto

Öppna Frågor och svar