Frågor och svar om BingoLotto

Har du funderingar och Frågor om BingoLotto? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om allt från hur du vinner, får ut din vinst till hur ditt Folkspelskonto fungerar.

Om du inte hittar rätt på svaret till din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss på BingoLotto!

               Här är de vanligaste frågorna just nu

Jag har inte fått min vinst från Uppesittarkvällen eller Nyårsbingo ännu?

Vinstlotter som kommit in per post till oss i januari kommer i år att ta lite längre tid än de 15 dagar vi normalt utlovar. Detta på grund av den otroliga mängden av vinstlotter vi fick in efter omgångarna den 23/12 och 31/12 samt en del oförutsedda tekniska problem. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att alla vinnare som inte har fått sina vinster hemskickade ännu har lite tålamod och förståelse. Vi lovar att de kommer!

Varför ringer BingoLotto hem till mig?

Bingolotto och Folkspel samarbetar med ett flertal telefonibolag, för att ge ökad spridning av programmet och för att skapa ett mervärde för våra kunder. Nedan ser du de telefonnummer våra samarbetspartners använder sig av när de ringer ut till presumtiva kunder. För mer information om detta, vänligen kontakta vårt kundcenter.

0751-798904
0501-482166
0770-455770
0586-201865 

 När får jag svar på mitt ärende?

Ärenden som kommit in till oss via vårt kontaktformulär tas om hand och besvaras utav vårt kundcenter. Då vi haft en extra stor volym av spelare under Jul och nyår har dock svarstiden på era ärenden förlängts en del. I nuläget får man räkna kring runt 15 arbetsdagar innan man får svar på sitt ärende. Det går dock alltid att ringa till vårt kundcenter på telefon 0771-440440

Vad kan jag fråga om i Bingolottos sociala medier?

I vår chattfunktion på sociala medier såsom facebook och Instagram med mera svarar vi enbart på frågor som rör TV-programmet och dess innehåll. För frågor gällande Prenumeration, lottleverans, Digitala BingoLotter, fakturor hänvisar vi till vårt kundcenter på telefon 0771-440440 alt att ni skickar in er fråga via det formulär ni finner här.

 

Bingo online

Öppna avsnitt

Dina Bingolotter

Öppna avsnitt

TV-programmet

Öppna avsnitt

Rätta lotten

Öppna avsnitt

Vinster och vinstchanser

Öppna avsnitt

Ringa till programmet

Öppna avsnitt

Din prenumeration

Öppna avsnitt

Digitala Bingolotter

Öppna avsnitt

Spela BingoLotto i mobilen

Öppna avsnitt

Mitt spelkonto

Öppna avsnitt

Insättning och uttag

Öppna avsnitt

Bonus och Poäng

Öppna avsnitt

Information och reklam

Öppna avsnitt