BingoLottos sociala medier

Följ BingoLottos sociala medier. Vi finns på flera kanaler så som Facebook, Instagram, Youtube och Spotify! Om du inte redan följer oss – gör det nu! I våra kanaler händer det massa kul. Vi är mer än bara bingo!

Följ BingoLotto på Facebook

FACEBOOK

På vår Facebook händer det spännande grejer varje vecka! Här kan du läsa om det mesta som händer i programmet, om glada vinnare och våra aktuella erbjudanden, tävlingar och mycket mer. Varje söndag sänder vi live från studion på Facebook-live, så att du kan vara med oss på plats och få en riktig studiokänsla även om du sitter hemma i soffan. 
Följ oss på Facebook här.

Följ BingoLotto på Instagram

INSTAGRAM

Varje vecka gästas vi av välkända artister och aktuella nykomlingar i programmet. Här kan du se videohälsningar från kommande artister och underbara bilder från programmet. Du kan dessutom tagga dina bilder med #minbingolottobilditv för din chans att bli stjärnan i rampljuset under kvällen, då det kanske blir din bild som visas upp i tv-rutan.
Följ oss på Instagram här

Följ BingoLotto på Youtube

YOUTUBE

Missade du din favoritartist? I vår Youtubekanal kan du se din favoritartist om och om igen. Här kan du även se klipp från programmet med intervjuer och roliga händelser från programmet.
Följ oss på Youtube här.

 Följ BingoLotto på Spotify

SPOTIFY

I vår Spotifykanal hittar du låtarna som våra artister framfört i BingoLotto så att du kan göra din alldeles egna favoritplaylist av artisternas låtar.
Lyssna på vår Spotify här.

 

Tänk på detta innan du interagerar i våra kanaler

Vi vill påminna dig om att hålla en god ton i våra kanaler. Vi lyssnar på dig och älskar feedback! Vad vi däremot inte gillar eller kommer att acceptera i våra kanaler, är när någon är elak mot någon annan eller bryter mot vår policy. Då får du helt enkelt inte vara med längre. Våra kanaler ska andas gemenskap och kärlek, oavsett om vi tycker lika om saker och ting eller inte. Läs mer om hur vi tycker kring ert engagemang i våra sociala kanaler här!