Samarbetspartners

BingoLotto och Folkspel samarbetar idag med ett antal ovärderliga samarbetspartners hemmahörande i det svenska näringslivet. Samtliga är företag med den inneboende viljan och drivkraften att stötta Sveriges föreningar i strävan att fortsätta växa, utvecklas och frodas. Det är genom samarbetet med dessa partners som vi kan se till att allt vårt överskott landar i organisationer, föreningar och idrottsklubbar runtom i landet. Här nedan presenterar vi stolt våra samarbetspartners.

Volkswagen

Läs mer
Apollo

Läs mer
Chilli

Läs mer
Epic

Läs mer
Greatdays

Läs mer
Lekmer

Läs mer
Viking Line

Läs mer
Guldfynd

Läs mer
Bonniers Bokklubb

Läs mer
Nordic Wellness

Läs mer
Euroflorist

Läs mer
Intersport

Läs mer
Tretti

Läs mer
Ellos

Läs mer
Marginalen Bank

Läs mer
NetOnNet

Läs mer
Coop

Läs mer

BINGOLOTTOS VIKTIGA SAMARBETEN

Våra samarbetspartners tycker precis som vi, att sveriges föreningar och organisationer är otroligt viktiga. Genom ett nära samarbete kan vi tillsamans ge Sveriges föreningar den växtkraft som behövs för att föreningslivet, som betyder så mycket för både barn och vuxna i Sverige, ska kunna leva vidare och fortsätta att växa. Våra partners finns representerade genom vinster i programmet och genom erbjudanden på bingolotto.se. Vi är tacksamma för det fina samarbete vi har med våra partners och stolta för allt de bidrar med för att göra Svenskt föreningsliv starkare.  

VolkswagenApolloChilliEpicGreatdaysLekmerViking LineGuldfyndNordic Wellness, EurofloristIntersportTrettiEllosMarginalen BankNetonnetCoopBonniers Bokklubb