Samarbetspartners

BingoLotto och Folkspel samarbetar idag med ett antal ovärderliga samarbetspartners hemmahörande i det svenska näringslivet. Samtliga är företag med den inneboende viljan och drivkraften att stötta Sveriges föreningar i strävan att fortsätta växa, utvecklas och frodas. Det är genom samarbetet med dessa partners som vi kan se till att allt vårt överskott landar i organisationer, föreningar och idrottsklubbar runtom i landet. Här nedan presenterar vi stolt våra samarbetspartners.

Volkswagen

Läs mer
Apollo

Läs mer
Live It

Läs mer
Clas Ohlson

Läs mer
Viking Line

Läs mer
Guldfynd

Läs mer
Euroflorist

Läs mer
Intersport

Läs mer
Ellos

Läs mer
Marginalen Bank

Läs mer
NetOnNet

Läs mer
Coop

Läs mer
Homeroom

Läs mer
Campcation

Läs mer
Ecoride

Läs mer

BINGOLOTTOS VIKTIGA SAMARBETEN

Våra samarbetspartners tycker precis som vi, att Sveriges föreningar och organisationer är otroligt viktiga. Genom ett nära samarbete kan vi tillsammans ge Sveriges föreningar den växtkraft som behövs för att föreningslivet, som betyder så mycket för både barn och vuxna i Sverige, ska kunna leva vidare och fortsätta att växa. Våra partners finns representerade genom vinster i programmet och genom erbjudanden på bingolotto.se. Vi är tacksamma för det fina samarbete vi har med våra partners och stolta för allt de bidrar med för att göra Svenskt föreningsliv starkare.  

VolkswagenApollo, Greatdays, GuldfyndEurofloristIntersportEllosMarginalen BankNetonnetCoop, Clas Ohlson, Homeroom, Viking Line, Campcation