Spela bingo online

Bingolotto.se är bingohallen på nätet som har öppet dygnet runt. Här kan du spela bingo online, både för dig själv och tillsammans med andra. Spelar du tillsammans med andra har du dessutom tillgång till vår härliga chatt! Vi har spel för alla plånböcker och smaker. Välkommen till en värld av gemenskap, jackpottar och bingo! Allt vårt överskott går tillbaka till Sveriges föreningar, så tack för att du är med och stöttar.

Ny på Bingo? Läs mer här om hur du spelar Bingo Online.

Lotta bingo online
Siktar du på att vinna stort? Nu gäller det!

I VariantBingo kan du spela bingo, umgås med vänner i chatten och jaga fina jackpotts! Denna vecka laddar vi dessutom jackpotten extra högt. Gör som Lotta: Se efter om det är DIN turdag. Till VariantBingo!

  00-24
  2 st
  10 kr
  00-24
  5 kr
  Chans på 25 miljoner!
  25 kr
  Nyhet - Chans på 50 miljoner!
  50 kr
  00-24
  5 kr
  00-24
  5 kr
  00-24
  5 kr
  Vinn 250.000 kr!
  5 kr
  00-24
  0 st
  9 kr
  00-24
  0 st
  2 kr
  00-24
  5 kr
  00-24
  10 kr
  00-24
  5 kr
  Du har väl inte missat din välkomstbonus?

  Längtar du efter känslan av att få utropa bingo? Se hit! Din nya välkomstgåva väntar. Sätt in 100 kr eller mer, vid din första insättning från och med den 1/7, så får du 100 kr extra att spela för – och en massa spänning! Denna vecka väntar också en extra högt laddad jackpott i vårt populära VariantBingo!

  Till Erbjudandet

  Logga in för att göra insättning.
  BingoLottos bingoskola

  Bli ett bingoproffs på några minuter!

  TILL BINGOSKOLAN
  Allt om chatten

  Chatta med bingovänner dygnet runt

  LÄS MER

  BINGOLOTTO ÄR BÄST PÅ BINGO ONLINE!
  För du vet väl om att det inte bara är på söndagar du kan spela bingo med BingoLotto? 

  Här finns alla bingoalternativ du kan tänka dig. VariantBingo med brickan du känner igen från programmet, den klassiska brickan, den lite annorlunda 90-bollars-bingo eller varför inte något av våra varierande mönsterbingon?

  Du väljer själv om du vill spela ett multispel eller ett singelspel. I våra multispel spelar du tillsammans med andra bingofans. Ni bygger pott och jackpott tillsammans och kan umgås i en härligt levande chatt. I chatten kan du träffa både nya och gamla bingovänner och diskutera allt från spel till vardagshändelser. Dessutom bjuder våra fantastiska chattvärdar på underhållning och tävlingar, varje dag.

  Våra singelspel är till för dig som vill spela ostört eller kanske spela en bingoomgång i väntan på nästa dragning i något av våra multispel. 

  BingoLotto och Folkspel har inga privata vinstintressen. Alla våra nätspel och lotter bidrar till växtkraft hos Sveriges föreningar. Allt överskott går oavkortat tillbaka till massor av viktiga föreningar och organisationer runt om i vårt avlånga land. Tack för att du är med och bidrar till deras viktiga arbete!