Om BingoLotto Express

Var sänds programmet?

Du hittar den livestreamade sändningen här på bingolotto.se eller i BingoLottos app. Har du inte redan appen kan du ladda ner den här.

När sänds programmet?

Programmet sänds vanligtvis måndag till torsdag klockan 19.00, men vissa avvikelser kan förekomma. Här kan du se aktuella sändningstider för BingoLotto Express. Köp helst din lott en liten stund innan och var gärna med några minuter innan programmet startar för lite försnack med programledaren. Då har du även möjlighet att prata med andra i chatten.

Hur långt är programmet?

Programmet är cirka 20 minuter långt och vi spelar tre bingospel.

Hur kan jag spela?

Du kan spela via din mobil (smartphone), surfplatta eller dator.

Vad behöver jag göra för att vara med?

Du behöver öppna ett spelkonto på bingolotto.se eller i BingoLottos app och därefter sätta in pengar på ditt spelkonto. När spelkontot är klart köper du enkelt dina lotter på bingolotto.se eller i appen. Här kan du läsa mer om hur du skapar ett spelkonto.

Kan jag se programmet utan att ha en lott?

Ja, du kan titta på programmet utan lott, men det är betydligt roligare med en lott.

Vad kostar en lott?

En expresslott kostar 25 kronor.

Går det att köpa dubbellott?

Nej, än så länge finns bara vanliga expresslotter, men du kan köpa hur många lotter du vill.

Hur fungerar bingospelet i BingoLotto Express?

På samma sätt som i BingoLotto på söndagarna. Vi spelar tre bingospel och du vinner om du får en vågrät rad. Vinsten är då den summa som står markerad på din vinstrad.

Hur spelar jag BingoLotto Express?

När du väl tittar på programmet kommer dina lotter automatiskt upp när det är dags att spela bingo. Via de tre prickarna längst uppe till höger kan du ställa in hur du vill dutta, autodutten är påslagen som standard och gör så att alla dina lotter duttas automatiskt. Vill du dutta själv så stänger du av autodutten. Du kan när som helst under spelets gång slå på den igen.

Hur fungerar chatten? 

Vår chatt hittar du på symbolen med två pratbubblor uppe till höger. Där skriver du fritt till alla, eller lägger ett @ i direkt anslutning till namnet på den person du vill svara till eller gratulera. Chattfönstret stänger du med hjälp av kryss-symbolen.

CHATTREGLER:
BingoLotto Express chatt ska vara en trevlig plats där alla ska känna sig välkomna. Meddelanden som innehåller hat, hot, rasism, sexism, homofobi eller andra personliga påhopp är inte okej, och vi kommer blockera de spelare som bryter mot dessa regler efter varje sändning.
Mer om våra trivselregler i chatten kan du läsa om här.

Vad kan jag vinna?

I bingospelen kan du vinna allt mellan 10 kronor och 5 000 kroronor, som är den högsta radvinsten i tredje bingospelet. När du vinner så gratuleras du direkt under bingospelet. Olika typer av extravinster kommer också att presenteras i programmet.

Du kan se alla vinster i vår vinstplan

Vad är högsta vinsten?

Högsta vinsten får du på vårt jackpotthjul där vinsten är 50 000 kronor.

Kan jag spela på flera lotter?

Ja, du kan spela på så många lotter du vill, men endast dutta på en utav lotterna. Har du flera lotter kommer resten av lotterna att duttas automatiskt. Spelar du på mer än en lott i din mobiltelefon? Då kan du enkelt hålla nere fingret på din skärm och dra åt sidan. Då får du en överblick över samtliga  lotter för den specifika spelomgången. Spelar du på surfplatta eller dator ser du flera lotter samtidigt.

Kan jag dutta fel om jag väljer att dutta själv?

Nej, det går inte att dutta fel nummer, men det går att missa att dutta ett nummer. Du kommer dock aldrig att gå miste om att få din vinst då din expresslott rättas automatiskt efter varje program. 

Hur får jag min vinst?

Kontantvinster sätts in på ditt spelkonto efter avslutad sändning. Varuvinster skickas till den adress du har angivit när du registrerat ditt spelkonto.

Vad händer om det blir tekniska problem kring en sändning?

Vi kommer alltid att försöka lösa eventuella tekniska problem, men det kan innebära att programmet startar senare än tänkt. Har vi inte fått igång sändningen inom en timme från utsatt sändningstid så kommer inget program att sändas. Vid tekniska problem kan du läsa mer kring aktuellt ärende här.

Vad händer med mitt lottköp om sändningen inte kan genomföras?

BingoLotto Express är ett lotteri som presenteras i en livestreamad sändning. Oavsett om sändningen kan genomföras eller ej så sker dragningen i lotteriet. Dina eventuella vinster kommer du att se på ditt spelkonto när dragningen är genomförd. Vinnarna av extravinster utanför bingospelen och vinnaren av jackpotthjulet kommer även att presenteras här.

Hur rättar jag min BingoLotto expresslott?

Lotten rättas automatiskt och eventuella kontantvinster sätts in på ditt spelkonto. Du kan se om du har vunnit genom att logga in på ditt spelkonto och välja "Mina digitala lotter" för att komma till en översikt av dina köpta lotter. Klicka sedan på "Rätta lott" för aktuell omgång.

Kan jag se dragningen i efterhand?

Nej. Du kommer dock att se på ditt spelkonto om du har vunnit.

Vart kan jag vända mig om jag har fler frågor?

Kontaka vår kundtjänst via telefon, mail eller chatt. 

Tillbaka till vanliga frågor och svar