Insättning och uttag

Hur kan jag sätta in pengar för att spela?

Du kan använda VISA/Mastercard, banköverföring från din Internetbank eller Swish för att sätta in pengar på ditt spelkonto. För att använda betalkort så måste du har registrerat kortet för säkra betalningar på nätet (s.k. 3D secure). För att göra banköverföringar så använder du din bankdosa eller bankkod.

Hur gör jag enkla och säkra betalningar?

När du betalar med betalkort så kan du spara dina kortuppgifter på ett säkert sätt. Kryssa i rutan och spara dina kontouppgifter för snabbare hantering vid nästa insättning. Kontouppgifterna sparas hos vår betalningsleverantör DIBS som är PCI-certifierade. På detta sätt slipper du fylla i alla uppgifter varje gång du gör en ny insättning. Säkerheten behålls eftersom du får fylla i ditt lösenord vid varje ny insättning. Du kan när som helst ta bort sparade uppgifter.

Hur gör jag för att ta ut mina pengar?

När du vill ta ut pengar från ditt spelkonto går du in på ”Mina sidor” och därefter ”Saldo och konto”. Där väljer du uttag. Minsta belopp du kan ta ut är 100 kr. Observera att det kan dröja 3-5 arbetsdagar innan pengarna finns på ditt bankkonto.

Varför tar det 3-5 bankdagar vid uttag?

Vi har höga krav från Spelinspektionen att alla utbetalningar måste verifieras. Vi handhar våra kunders pengar och vinster och vill vara säkra på att de kommer till rätt person. Den kontrollprocessen tar ibland någon extra dag varför vi inte vill garantera att betalningen kommer nästa dag. Däremot så genomförs de flesta transaktionerna redan samma dag och är kunden tillhanda redan dagen efter.

Spelbudget

Det är alltid bra att ha koll på sitt spelande. Du kan begränsa ditt spelande så att du inte spenderar mer än du har tänkt dig. Under ”Saldo och konto” och "Spelbudget" kan du ändra din spelbudget till en summa som du känner är passande per tidsperiod. Du kan välja hur mycket du vill sätta in, spendera eller spela för per dag, vecka eller månad.

Veckogräns innebär att en ändring har en brytpunkt på torsdagen klockan 23:59 för att träda i kraft på måndagen som kommer närmast. Månadsgräns innebär att ändringen måste göras 72 timmar innan ny månad för att gälla nästkommande månad.

OBS!  Att ändra en redan satt spelgräns efter brytpunkten innebär att en ny period måste passera.  Det finns en övre gräns för insättning som är 5 000 kr per 7 dagar bakåt i tiden.  Att sätta 0 i en ruta innebär 0 kr och spärrar all annan satt spelgräns. Lämna rutan tom i stället. 

Följande övre insättningsgränser gäller över en 7-dagars period: 

Kortbetalning, 1000 kr.
Direktinsättning bank, 2000 kr.
Swish, 2000 kr.

Hur vet jag hur mycket pengar jag har på spelkontot?

När du är inloggad så ser du dina tillgängliga kontanter längst upp till höger i den lila inloggningsrutan. Du kan även klicka på denna ikon eller klicka på "spelkonto" och sedan på saldo-fliken så ser du hur mycket kontanter respektive bonuspengar som du har tillgängligt. Alla köp, vinster, insättningar och uttag registreras och dokumenteras under "kontohistorik".

Vad är 3D-secure?

Vi på bingolotto.se accepterar bara kort som är aktiverade med 3D-secure. 3D-secure teknologin är utvecklad av Visa och Mastercard och syftar till att identifiera kortinnehavaren vid köp online. Du aktiverar ditt kort via din bank. Identifieringsprocessen är likvärdig den som används vid bankomatuttag och som bygger på att en personlig kod/lösenord används i samband med köpet. 3D-secure ingår i alla DIBS produkter.

Frågor och svar

Till startsidan för Frågor och Svar om BingoLotto

Öppna Frågor och svar