Spela i mobil och läsplatta

Hur spelar jag BingoLotto i mobilen eller på läsplattan?

Ladda ner vår app och logga in med samma användaruppgifter som du har på vår webbsida. När du loggat in hittar du dina aktuella lotter. I mobilen autoduttaslottrna medan i din läsplatta kan du själv välja om du vill dutta manuellt eller inte.

Om du har flera brickor är det den bricka som har närmast till bingo som visas först. Läs mer om hur du spelar digitala bingolotter här

Var hittar jag appen?

Har du en iPhone så hittar du Bingolotto-appen i Appstore. Sök på Bingolotto så hittar du den. Sedan är det bara att följa instruktionerna för nedladdning. Har du en Andoid så kan du ladda ned appen direkt här. Appen är gratis att ladda ner.

Vad innebär "Duttläge"?

Duttläge är sättet du vill dutta på. Manuellt läge innebär att du själv får dutta på alla lotter du har. Halvautomatiskt läge innebär att du egentligen bara behöver dutta på en lott, så duttas automatiskt samma nummer på samtliga lotter om du har köpt flera lotter till samma omgång. Autoduttning innebär att du inte behöver dutta själv. I takt med att bingonumren dras duttas det helt automatiskt i appen.

Frågor och svar

Till startsidan för Frågor och Svar om BingoLotto

Öppna Frågor och svar