prenumeration 1 lott/vecka

240 kronor per månad


En bingolott på lila bakgrund

Ta del av ditt erbjudande idag!

Var med och spela BingoLotto på söndagar för din chans att vinna fina vinster samtidigt som du bjuds på underhållning och musik. Nu får du som ny kund dessutom en premie som tack för att du är med och stödjer Sveriges klubbar och föreningar!

Som prenumerant på BingoLotto får du:

  • Poäng på alla dina lottköp
  • Hjälp att hålla koll på när du vinner
  • Vinstgaranti
  • Automatisk registrering för extra vinstchanser
  • Dina bingolotter direkt hem – kostnadsfritt
  • Bingomagasin med reportage och pyssel
  • Välja vilken förening du vill stötta

    Läs om dina förmåner som prenumerant här!

Kampanj

Bli prenumerant och få 4 extra bingolotter, värde 240 kr, utan bindningstid!

VILLKOR
Utöver vad som anges i Folkspels Kundvillkor ber vi dig att särskilt notera att du måste vara 18 år för att bli prenumerant. Om du tar del av en kampanj framgår din bindningstid ovan, premier skickas endast till aktiva prenumeranter. Utan kampanj har du ingen bindningstid på din prenumeration men uppsägningstiden kan vara upp till sex veckor. Du får hem bingolotter för fyra veckor åt gången, med undantag i december, då du får bingolotter för tre veckor. Lottpriset och månadskostnaden kan komma att variera vid eventomgångar. Vid eventomgångar kan priset för en enkel lott variera mellan 60-100 kronor och för en dubbellott 120-200 kronor. Läs Folkspels Integritetspolicy.

FÖRDELAR MED PRENUMERATIONSPAKETET BRONSBINGO 
Bronsbingo är ett prenumerationspaket för dig som vill spela BingoLotto varje vecka! Vi skickar en vanlig enkellott hem till dig inför varje program så att du slipper oroa dig för att behöva sitta lottlös. Dessutom påminner vi dig när du vinner, och vi registrerar automatiskt dina bingolotter för spelmomentet Extrachansen. Som om det inte var nog så är du, genom varje lott du köper, med och stöttar svenskt föreningsliv! Gör ett bra val och teckna en prenumeration på bingolotter idag!