För dig som är prenumerant

Stort tack för att du prenumererar på BingoLotto och hjälper oss att stödja Sveriges föreningar, klubbar och organisationer!

Du vet väl om att du som prenumerant har möjligheten att ta del av  erbjudanden och rabatter? Läs mer om dina förmåner längre ner på sidan. Där hittar du även en knapp så att du kan logga in direkt på dina prenumerationssidor.
Läs om våra härliga prenumeranter som bjöds på en bussresa!

Det lilla extra

Förmåner för prenumeranter

Läs mer
Autogiro

Vill du betala med autogiro?

Läs mer


PRENUMERA
NT 
Grattis till ett mycket smart val! Att vara prenumerant på bingolotter är perfekt för dig som vill ha många fördelar. Dina bingolotter registreras alltid automatiskt för din chans att vinna i Extrachansen 

För dig som vill minimera krångel och slippa risken att tappa bort något viktigt på vägen, så har vi även möjligheten att erbjuda dig som prenumerant att betala via autogiro! När du tecknar autogiro som betalsätt slipper du oroa dig och krångla med fakturor – betalningen sker istället automatiskt! 

Du som prenumererar gör ett klokt val, och även något mycket viktigt för svenskt föreningsliv. Så vi vill passa på att tacka dig för att du hjälper oss att stödja Sveriges föreningar, klubbar, föreningar och organisationer! 

Här hittar du alla vanliga frågor och svar kring prenumeration!