För dig som är prenumerant

Stort tack för att du prenumererar på BingoLotto och hjälper oss att stödja Sveriges föreningar, klubbar och organisationer!

Här hittar du all information som är för dig som prenumerant på BingoLotto!
Läs mer om dina förmåner här, få relevanta nyheter om din prenumeration eller logga in på ditt Folkspelskonto och besök mina sidor!

Det lilla extra

Läs mer
Autogiro

Läs mer
Extra produkter

Läs mer

TILL DIG SOM ÄR PRENUMERANT 

Grattis till ett mycket smart val! Och tack för att du stödjer sveriges föreningar, klubbar och organisationer. Att vara prenumerant på BingoLotto är perfekt för dig som vill ha vinstchanser, underhållning och lotterna bekvämt hem i brevlådanDina bingolotter registreras dessutom alltid automatiskt för Extrachansen. 

MINDRE KRÅNGEL MED AUTOGIRO

För dig som vill minimera krångel och slippa risken att tappa bort något viktigt på vägen, så har vi även möjligheten att erbjuda dig som prenumerant att betala via autogiro! När du tecknar autogiro som betalsätt slipper du oroa dig och krångla med fakturor – betalningen sker istället automatiskt.

ETT KLOKT VAL

Du som prenumererar gör ett klokt val, och även något mycket viktigt för svenskt föreningsliv, eftersom vi är en del av Folkspel. Så vi vill passa på att tacka dig för att du hjälper oss att stödja Sveriges föreningar, klubbar, föreningar och organisationer!