Äntligen - årets Bingokryssning!

Kom bort ett tag och roa dig ombord 25-26 april på Viking Cinderella! En oförglömlig upplevelse med buffé, liveframträdande, dans, Bingospel och mycket mer! Säkra din plats nu!

I prisexemplet 643 kr ingår:

  • Insidehytt för 4 personer (här väljer du såklart hytt och vilka du ska bo med)
  • Välkomstdrink med Casper Janebrink från Arvingarna & BingoLotto
  • Buffémiddag och bufféfrukost
  • Bingospel med Casper
  • Dansbandsunderhållning med Arvingarna och Lotta Engberg

I ett dygn kan du roa dig med Bingospel tillsammans med Casper från Arvingarna, Tax free, god buffé både till middag och frukost, liveunderhållning med Lotta Engberg och Arvingarna - vi dansar, minglar och har skoj. Alla aktiviteter är självklart frivilliga. Du väljer själv om du vill delta i alla eller bara enstaka.

Såhär säkrar du din plats till årets bästa Bingokryssning:

Du bokar din kryssning på Viking Lines hemsida.
Du kan också ringa på telefon 08-452 40 00 för att boka.
Det kan vara bra om du har ditt kundnummer hos BingoLotto till hands när du bokar. Hjälp, jag har inget kundnummer hos BingoLotto? Lugn, vi löser det, alla får följa med!

Uppge koden BingoX när du bokar.
Läs mer och boka här

 

50% rabatt när du bokar anslutningsbussar till Stockholm:

Viking Cinderella utgår från Stockholm och Viking Line erbjuder även anslutningsbussar för endast 105 kr tur och retur från flera orter runt om i Sverige, Du kan läsa mer om anslutningsbussarna här. Du står själv för kostanden av anslutningsbussen om du väljer att åka med den. 

 

Bilder från förra årets kryssning

Förra årets Bingokryssning blev en succé! Bingospel, god mat med allt man kan tänka sig, underhållning med Casper, mingel och dans till Arvingarna som spelade live och spännande Bingomässa med massor av trevliga nyheter och giveaways.

Se lite bilder från förra årets kryssning

Våra partners