BingoKryssning 2019

BingoJohanna BingoJohanna 2019-05-06

Bingospel, dans och Lotta Engberg. Så kan vi summera årets fantastiska BingoKryssning som ägde rum mellan den 10 och 11 april 2019.

Den 10 april var det dags för BingoLottos årliga BingoKryssning. Det var min allra första BingoKryssning, så det var med spänning jag satte mig på tåget mot Stockholm och Viking Cinderella. Väl framme i huvudstaden teamade jag upp med Support-Karl, killen som ni ibland kan chatta med i VariantBingo, och vi ställde oss på nedre plan i terminalen för att ta emot alla härliga bingokryssare och svara på eventuella frågor. Det var riktigt roligt att få träffa så många av er redan där!

BingoLottos välkomsttillställning

Efter att alla stigit ombord och hittat sina hytter var det dags för en välkomsttillställning i Melody. Där bjöds vi på en wrap att äta, bubbel att dricka och Lotta Engberg drog igång kryssningens fösta bingospel. Dessutom var vi som arbetar på BingoLotto uppe på scen för en kortare presentation.

Dansanta bingokryssare

Vidare under kvällen bjöds det på en fantastisk middagsbuffé, dansskola med Tony Irving och dansbandsunderhållning med bland annat Lotta Engberg och Perra Strandberg, Sannex och Jannez. På dansgolvet dansades det både bugg och foxtrot så det stod härliga till och dansen varade till långt in på småtimmarna.

Östersjöns glittrande spegel

På morgonen dag två väcktes jag av att solen strålade in i min hytt och vi kunde alla blicka ut över ett gnistrande östersjön medan vi avnjöt den fantastiska frukostbuffén som innehöll allt från sill till pannkakor. Efter den lyxiga frukosten var det dags för bingospel och mässa!

Bingo med Lotta Engberg

Kön ringlade sig lång utanför auditoriet inför det kommande bingospelet. Det var fint att stå där i vimlet och se människor i olika åldrar, med olika bakgrund och från olika delar av Sverige och världen, samlas kring detta gemensamma intresse. Alla har samlats för att spela bingo, men också för att umgås med andra och hitta vänner för livet. 

Det är både iver och förväntan i luften innan första bingospelet startar. Lottas följeslagare Perra Strandberg spelar gitarr medan alla tar plats, han får frågan om vilken melodi det är han spelar.
– Ingen aning, svarar Perra, och fortsätter att melodiskt plocka på sin gitarr.
– Vad skönt att kunna vara så bra på något utan att ha en aning vad man gör, utbrister dagens konferencier och bingoutropare Fredrik. 

Hur låter du när du får bingo?

Även Lotta Engberg är på plats och börjar med att öva på bingoutrop tillsammans med alla bingospelare och det låter riktigt bra! Bingot drar igång och det dröjer inte länge innan vi hör dagens första Bingo! Efter det rullar det på. Det är många som får Bingo, och samtidigt dessutom. Och Lotta som är riktigt generös, delar ut allt från mat till Herrgårdsvistelser. 

BingoLottos giveawaymässa

De som inte spelade bingo hade istället möjlighet att gå in på BigoLottos givewaymässa där det fanns allt från förkläden till smycken.

Det var också under mässan som jag, BingoJohanna, hade möjlighet att prata lite extra med några utav er. Och det var verkligen kryssningens höjdpunkt för mig. Jag är glad och tacksam över att ha fått höra era historier. Historier om kärleksmöten, om föreningsengagemang, kärleken till bingo, om längtan och drömmar.

Tack!

Så tack alla som var med och gjorde BingoKryssningen till en fantastisk upplevelse! Jag hoppas att ni hade det lika bra som jag, och att vi ses nästa gång!

Signatur BingoJohanna - BingoLotto

Publicerad 2019-05-06

TILLBAKA TILL BLOGGEN

 


Arkiv