Rickards specialvinst

Varje vecka lottar Rickard ut en unik specialvinst i programmet. Och allt du behöver göra för att ha chans att vinna är att ha en bingolott!

Rickards specialvinst

Kattmat, biljardbord och din vikt i choklad. Saknar du också vinsterna från förr? Rickard också! Därför har han nu kryddat programmet med sin alldeles egna specialvinst. Varje vecka har du chans att vinna helt unika vinster på ditt serie- och lottnummer. En anledning att inte sitta lottlös! Köp din lott här.

Vecka 42: 100 biobiljetter + popcorn (värde 17 000 kr)

Har du en bingolott till spelomgången den 20 oktober har du chans att bli antingen en filmnörd av rang, eller den stora hjälten i din umgängeskrets! För du kan vinna 100 biobiljetter och popcorn till detta varje gång. Vinner du detta kan man väl lugnt säga att den mörka hösten och vintern är räddad!

Så missa inte denna chans! Säkra din bingolott och var med och spela den 20/10 kl 18.00 i TV4. 

Vecka 43 & 44: Bingofest!

Dessa veckor slår vi på den stor bingospelartrumman, och har 4 bingospel i varje program, alltså åtta Bingospel under två veckor! Det kommer även bjudas på vinstregn där 5 000 kr lottas ut varannan minut. Så full festfokus väntar innan Rickards specialvinst är tillbaka vecka 45.

 

Vecka 45: 

Denna vecka väntar något extra speciellt, kanske framförallt för kvinnor. Men om en man vinner detta så kan han räkna med att bli bortskämd av sin partner under lång tid framöver. Många är vi som sneglat på den, men prislappen har känts på tok för hög. Dessutom är innehållet något som alla gärna skulle vilja ha!

 

 

Tidigare specialvinster:

Vecka 41: Ett klassiskt flipperspel (värde 30 000 kr)

Vecka 40: Unik spaupplevelse (Värde 25 000 kr)

Dela på sociala medier
Välkommen på bingofest!

9 miljoner kr i potten, fyra bingospel och dessutom utlovas en STOR nyhet – världens största bingobricka! Du missar väl inte höstens stora bingofest? Säkra din lott nu!