Spelmoment i BingoLotto

Det finns flera sätt att vinna på i BingoLotto. Olika luckor, hjul och dueller är några exempel på spännande och roliga spelmoment i programmet. Här kan du läsa mer om de olika spelmomenten som kan göra dig till en BingoLotto-vinnare!

Finalspelet

Läs mer
Färgfemman

Läs mer
Stegen

Läs mer
Nyckelspelet

Läs mer
Dubbelhjulet

Läs mer
Ballongspelet

Läs mer
Specialvinsten

Läs mer
Jackpotten

Läs mer
Goda grannar

Läs mer
Vinstkalendern

Läs mer
Bilchansen

LÄS MER


SPELEN I BINGOLOTTO

BingoLottos spelmoment är kärnan i programmet. Vi fyller vårt program med flera spännande spel i vilka du får känna pulsen stiga samtidigt som du tar dig ett steg närmare en eller flera vinster. Kanske är det något utav dessa spel som kan göra dig till en lycklig BingoLotto-vinnare! 

Våra spelmoment uppdateras ständigt och kan göra alla spelare till vinnare – om du har turen på din sida! 

SÅ KAN DU VINNA I BINGOLOTTO

Det kommer ofta nya spelmoment varje säsong. Allt för att du ska få variation och en rolig spelupplevelse där det ständigt händer nya saker, men så klart plockar vi även in gamla godingar då och då! För att du ska kunna vinna på något av våra spelmoment krävs det att du har en bingolottDu kan vinna genom att få bingo, ringa in till programmet, på ditt serie- och lottnummer eller genom att registrera din nitlott för att vara med i Extrachansen. På så sätt finns det så många sätt att vinna på och du behöver därmed inte vara ledsen om du inte fått bingo. Du har fortfarande en vinstchans  både under och efter programmet! 

Våra spelmoment är framtagna för just dig! Vi vill att du som spelar BingoLotto ska känna att du alltid kan vinna något som passar just dina behov och intressen. Läs mer om våra vinster här!

Det bästa av allt är att vi spelar tillsammans. Vi värdesätter gemenskap och att du som följer BingoLotto ska känna dig inkluderad är därför oerhört viktigt för oss. Visste du till exempel att vårt populära spelhjul ”Hjulia” fick sitt fantastiska namn efter en omröstning av våra tittare?

Här kan du läsa om några utav BingoLottos nuvarande och tidigare spelmoment:

· FärgFemman 
· 
Hjulia 
· 
Finalspelet 
· 
Specialvinsten 
· 
Bilduellen 
· 
Destination okänd 
· 
Stegen 
· 
Vattenfallet 
· 
Yatzy 
· 
Rubb & Stubb 
· 
Spårvagnsspelet
· 
Nummerplåten
· 
Goa Gubbar 
· 
Jackpottchansen 
· 
Guldrushen 
· 
Nostalgilådan 
· 
Extrachansen