Få chansen att snurra hem 4 miljoner!

Till Premiären av BingoLotto den 25 augusti lanserar vi ett nytt finalspel. Där chansen finns att snurra hem fyra miljoner kronor! Beroe

De senaste tre åren har Stjärnspelet varit finalspelet som avslutat BingoLotto. Men till hösten återvänder den tidigare trotjänaren Miljonhjulet, Nu med en ny och spännande twist! En extra miljon som Finalspelaren själv väljer att placera ut på hjulet.

Extra Miljonvinst

Den som vinner möjligheten att spela Finalspelet får placera ut en extra miljon någonstans på hjulet. Antingen väljer du att bygga på högvinsten till 4 miljoner, eller så lägger du den på en lägre summa så att du får en extra miljonchans någonstans på hjulet. Det är upp till dig att avgöra och inför valet kan man förstås resonera på olika sätt.

Det nya Finalspelet i hjulform består, precis som Stjärnspelet, enbart av kontanter. Från 100 000 kronor upp till 3 miljoner. så det är en riktig BingoLottoklassiker som återvänder till programmet. Något vi är stolta över att kunna erbjuda till dig!

Finalspelet som radvinst

En annan nyhet är att Finalspelsvinnaren inte kommer att lottas fram genom serie- och lottnummer utan den kommer att finnas med varje vecka som en radvinst på Bingospelen. Vilket innebär att vinner man finalspelet är man garanterad en vinst på minst 100 000 kr kontant.