Midsommarbingo

På fredag är det äntligen dags för sommarens största fest - BingoLottos Midsommarbingo! Det blir ett tre timmar långt Midsommarbingo med fyra bingospel och chans till otroliga vinster. Självklart blir det även underhållning från enastående gäster och artister. Vi ses på midsommarafton den 24 juni, klockan 20.00 i TV4!

Midsommarlotter

Det ultimata midsommarfirandet!

Köp midsommarlotter
Lotta Engberg

Kvällens värdinna

Lär känna Lotta
Stefan Odelberg

Kvällens värd

Lär känna Stefan
Sissel Kyrkjebø

Lär känna Sissel
John Lundvik

Lär känna John
Camilla Hedström

Lär känna Camilla
Annika Andersson

Lär känna Annika
Pia Johansson

Lär känna Pia
Hålltider Midsommar

Viktiga klockslag under Midsommarbingot

Till hålltiderna
Sommarens bästa app

Spela smidigt & lätt med autodutt!

Ladda ner appen
Midsommarspecial

Magnifika midsommartips

Till blogginlägget
Kluringar

Gnugga geniknölarna inför midsommar!

Upptäck kluringarna
Stefans grilltips

Så grillar BingoLottos programledare

Läs mer

2021 var premiäråret för Midsommarbingo som kom att bli en riktig succé bland vinstsugna midsommarfirare runt om i landet. Underhållning i toppklass, artistframträdanden och spännande bingospel fick sätta guldkant på midsommaraftonen och många storvinnare fick glädjen att fira extra mycket. BingoLotto på midsommarafton är definitivt en tradition som är här för att stanna!

BingoLottos midsommarbingo

Utöver fyra bingospel med massor av otroliga vinster fick Lotta Engberg och Stefan Odelberg, som bägge två ledde Midsommarbingo 2021, besök av ett flertal välkända ansikten. Gustaf & Viktor Norén, Alvaro Estrella och Charlotte Perelli levererade magiska musikframträdanden från scenen, Johan Östling framkallade många härliga skratt och Alexandra Zazzi bjöd på matiga läckerheter. Det blev helt klart en oförglömlig midsommarafton och 2022 blir det återigen Midsommarbingo för hela slanten! Spana in hålltiderna för Midsommarbingo 2021 för att få exakt koll på vad som hände när under årets ljusaste bingokväll. 

  • BingoLotto bjuder återigen in till midsommarfest 2022 - likt premiäråret 2021 kommer det att bjudas på såväl bingospel som underhållning av härliga gäster och spännande artister
  • Midsommarbingo sänds på midsommarafton fredag 24 juni i TV4 
  • Ett vädersäkert firande med bingospel, allsång och underhållning i toppklass
  • Midsommarvinster för miljoner
  • Nu har bingolotterna till Midsommarbingo 2022 lanserats. Köp dina bingolotter här

Bingo hela sommaren

I juli 2021 var det även premiär för BingoLottos Sommarkväll. Tidigare år har BingoLotto tagit en paus över sommaren, men 2021 kunde du alltså börja njuta av finfina vinstchanser, spännande bingospel och underhållning i massor varje söndagskväll – hela sommaren! 


Läs om hur förberedelserna såg ut inför Midsommarbingo och BingoLottos Sommarkväll.