Midsommarbingo

2021 var premiäråret för Midsommarbingo som kom att bli en riktig succé bland vinstsugna midsommarfirare runt om i landet. Med underhållning i toppklass, artistframträdanden och spännande bingospel var en favorit i repris given 2022. Nu ser vi redan fram emot att få sätta guldkant på nästa års midsommarfirande!

BingoLottos midsommarbingo

Utöver fyra bingospel med massor av otroliga vinster fick Lotta Engberg och Stefan Odelberg, som bägge två ledde Midsommarbingo 2022, besök av ett flertal välkända ansikten. Liamoo, John LundvikSissel Kyrkjebø och Camilla Hedström levererade magiska musikframträdanden medan BingoLottos egen midsommarpanel, bestående av Annika Andersson och Pia Johansson, stod för underhållningen. Det blev helt klart en oförglömlig midsommarafton och 2023 blir det återigen Midsommarbingo för hela slanten! Spana in hålltiderna för Midsommarbingo 2022 för att få exakt koll på vad som hände när under årets ljusaste bingokväll. 

  • BingoLotto bjuder återigen in till midsommarfest 2023 där det liksom 2021 och 2022 kommer att bjudas på såväl bingospel som underhållning av härliga gäster och spännande artister
  • Midsommarbingo sänds på midsommarafton fredag 23 juni i TV4 
  • Ett vädersäkert firande med bingospel, allsång och underhållning i toppklass
  • Midsommarvinster för miljoner
  • Bingolotterna till Midsommarbingo 2023 finns inte ännu, men när de lanseras kan du köpa dem här

Bingo hela sommaren

I juli 2021 var det även premiär för BingoLottos Sommarkväll. Även denna succé är tillbaka 2022 och låter dig njuta av finfina vinstchanser, spännande bingospel och underhållning i massor varje söndagskväll – hela sommaren! 


Så här såg förberedelserna ut inför Midsommarbingo och BingoLottos Sommarkväll 2022!