BingoLottos Sommarkväll

Spela bingo året om! Tidigare år har BingoLotto alltid pausats över sommaren. Orkestern fick lägga instrumenten på hyllan, FärgFemman plockades undan och duttpennorna korkades igen fram till höstpremiären. Då vi på BingoLotto inte kan få nog av programmets gemytliga stämning, de fantastiska gästerna och artisterna samt den olidliga spänningen när man är ett nummer ifrån bingo, kom vi fram till det med facit i hand självklara beslutet – att BingoLotto ska få leva och frodas även på sommaren!

Ett magiskt premiärår

Live från den nya sommarstudion på Askims camping gjorde den nya programledarduon Casper Janebrink och Agneta Sjödin sommaren 2021 till ett magiskt premiärår för BingoLottos Sommarkväll. Under sju söndagskvällar bjöds det på såväl förstklassig underhållning och storslagna vinstutdelningar som artistframträdanden från folkkära artister som Kikki Danielsson, Timo Räisänen, Jill Johnsson, Clara Klingenström, Meja, Helena Josefsson och Arvingarna. Två återkommande gäster i programmet var dessutom inga mindre än stjärnkocken Louise Johansson som bjöd på matlagningsglädje så det stod härliga till, samt den mest folkkäre doktorn i Sverige – Doktor Mikael!

sommarkvall-agneta-casper-bingolotto-450x300.jpg

Premiärer blir till traditioner

Vi på BingoLotto hoppas att BingoLottos Sommarkväll har satt en extra guldkant på din sommar! Vi är säkra på att det blir en lika härlig bingo-sommar nästa år då vi inleder sommaren med Midsommarbingo, som liksom BingoLottos Sommarkväll gjorde succépremiär år 2021. Dessförinnan kan du precis som vanligt spela BingoLotto varje söndag, hela året.

Här kan du köpa dina digitala bingolotter till nästa program!