BingoLottos Sommarkväll

Söndagen den 3 juli klockan 19.30 är det äntligen premiär för BingoLottos Sommarkväll! Ett somrigt bingo med gäster, underhållning och så klart bingospel! Precis som förra året kommer det bli en underbar bingosommar – häng med!

Agneta Sjödin

Sommarens värdinna

Lär känna Agneta
Casper Janebrink

Sommarens värd

Lär känna Casper
  • 7 somriga söndagskvällar i TV4 med start den 3 juli (med undantag den 17 juli då programmets sänds i Sjuan)
  • 3 bingospel varje söndag
  • God mat, gäster och sommarunderhållning
  • Programledare: Agneta Sjödin och Casper Janebrink

Ett magiskt premiärår

Live från den nya sommarstudion på Askims camping gjorde den nya programledarduon Casper Janebrink och Agneta Sjödin sommaren 2021 till ett magiskt premiärår för BingoLottos Sommarkväll. Under sju söndagskvällar bjöds det på såväl förstklassig underhållning och storslagna vinstutdelningar som artistframträdanden från folkkära artister som Kikki DanielssonTimo RäisänenJill JohnssonClara KlingenströmMejaHelena Josefsson och Arvingarna. Två återkommande gäster i programmet var dessutom inga mindre än stjärnkocken Louise Johansson som bjöd på matlagningsglädje så det stod härliga till, samt den mest folkkäre doktorn i Sverige – Doktor Mikael!

Programledarduon Agneta Sjödin och Casper Janebrink i BingoLottos Sommarkväll

Premiärer blir till traditioner

Vi på BingoLotto hoppas att BingoLottos Sommarkväll satte en extra guldkant på din sommar 2021! För sommaren 2022 är vi åter tillbaka med BingoLottos sommarkväll. Vi är säkra på att det blir en lika härlig bingo-sommar 2022 då vi inleder sommaren med Midsommarbingo, som liksom BingoLottos Sommarkväll gjorde succépremiär år 2021. Dessförinnan kan du precis som vanligt spela BingoLotto varje söndag, hela året.