BingoLottos Sommarkväll

2021 var det äntligen dags för premiären av BingoLottos Sommarkväll! Succén med Agneta Sjödin och Casper Janebrink bakom rodret i det stora studiotältet på Askims Camping blev snabbt ett faktum och att formatet skulle återupptas 2022 kom därmed att bli en självklarhet. Efter ännu en fantastisk bingosommar laddar vi nu om till nästa sommar. Dessförinnan kan du precis som vanligt spela BingoLotto varje vecka, hela året!

Det magiska premiäråret 2021

Live från den nya sommarstudion på Askims camping gjorde den nya programledarduon Casper Janebrink och Agneta Sjödin sommaren 2021 till ett magiskt premiärår för BingoLottos Sommarkväll. Under sju söndagskvällar bjöds det på såväl förstklassig underhållning och storslagna vinstutdelningar som artistframträdanden från folkkära artister som Kikki DanielssonTimo RäisänenJill JohnssonClara KlingenströmMejaHelena Josefsson och Arvingarna. Två återkommande gäster i programmet var dessutom inga mindre än stjärnkocken Louise Johansson som bjöd på matlagningsglädje så det stod härliga till, samt den mest folkkäre doktorn i Sverige – Doktor Mikael!

Premiärer blir till traditioner

Sommaren 2022 var vi åter tillbaka med BingoLottos Sommarkväll – som än en gång blev en riktig hit bland vinstsugna semesterfirare runtom i landet. Att sommaren, likt 2021, inleddes med BingoLottos Midsommarbingo gjorde inte saken sämre och vi kan nu blicka tillbaka på sommaren 2022 med ett stort leende på läpparna och massor av härliga bingominnen!

Programledarna Agneta Sjödin och Casper Janebrink under premiären av BingoLottos Sommarkväll 2022

Artister och gäster

Under sommaren 2022 fick Agneta och Casper besök av folkkära gäster och artister så som Daniel Norberg, Madeleine Westin, Klara Hammarström, Doktor Mikael, Paul Rey, Alexandra Zazzi, Annelie Pompe, Caroline af Ugglas, Cazzi Opeia, Martin Almgren, Thomas Petersson, Elisa Lindström, Andréa Brändström och Arvingarna. Vill du återuppleva något av alla fantastiska framträdanden på scen? Eller vill du få dig ett gott skratt genom att se tillbaka på de roliga samtalen med gästerna? Spana in vår YouTube-kanal! Där samlar vi höjdpunkterna från varje program.