BingoLottos Nyhetsrum

I nyhetsrummet kan du läsa om dina favoritartister, intervjuer med BingoLotto-profiler, spelnyheter och mycket mer. Dessutom kan du se vem som vunnit i både programmet och i andra tävlingar.

BingoBloggen

Spännande läsning

Läs Bloggen
Artister

Artisterna som gästar programmet

Se artisterna

 


BINGOLOTTOS 
NYHETER
 
Vi vill att du enkelt ska kunna uppdatera dig på allt som händer hos oss. Vi vill också ge dig en riktig communitykänsla, där du kan hitta intressanta saker att läsa om. Vi samlar all information om dina favoritartister som gästar på programmet, vinnare i spelmoment och tävlingar och andra intressanta ämnen. BingoLottos nyhetsrum är för dig som vill hålla dig uppdaterad om det mesta som rör BingoLotto och mycket mer därtill. Här finns alltid mängder av roliga saker att läsa om. 

ARTISTER & GÄSTER
Varje vecka får vi i programmet besök av begåvade och underhållande artister och gäster. Vi älskar våra artister och gäster och håller alltid koll på vad de är aktuella med just nu, vad de har gjort och hur deras bakgund ser ut. Allt det och mycket mer kan du läsa om på vår artistsida. En plats du kan komma tillbaka till efter programmet, och titta på uppträdandet om och om igen – så många gånger du vill! Vill du lyssna på låten när du är på språng? Då hittar du sannolikt låten i BingoLottos Spotifykanal 

BINGOBLOGGEN 
BingoBloggen tar dig så nära BingoLotto som man kan komma. Här tar vi dig med in bakom kulisserna på programmet, pratar med personalen som jobbar här på Folkspel och skriver om aktuella ämnen. Här kan vi lova dig att det finns något för alla! Vi skriver för dig!  

VINNARE 
Har du registrerat dig för extrachansen eller kanske varit med i en tävling? På vår vinnarsida kan du läsa om alla som vunnit i våra spelmoment i programmet, i Bingomagasinet, tävlingar i vår app, på vår sajt eller i våra sociala kanaler. Kanske är en utav våra lyckliga vinnare just du!