250 kg kärlek

250 kg kärlek har blivit kult med hits som ”Naken” och ”Bonka bäver” och turnerat land och rike runt de senaste 25 åren. Den 1 april 2023, klockan 18:00 i Sjuan och på TV4 Play, kliver de upp på BingoLottos scen!

Bandet 250 kg kärlek grundades 1996 i Fryshusets lokaler söder om Stockholm av Anders Kedhammar, Johan Holst och Andreas Henriksson. Bandets unika texter och sound lockar en stor publik i alla möjliga åldrar och de har haft flera odödliga hits.

En av bandets största hits är ”Naken” som faktiskt firar 25-årsjubileum i år och har streamats miljoner gånger på Spotify. Låten kom till en sommardag när Anders Kedhammar cyklade förbi en nakenbadare i Årstaviken på väg till studion. Trots det kalla och inte helt klara vattnet gick det inte att ta miste på mannens glädje i detta naturliga tillstånd, och Anders cyklade vidare och nynnade på orden som skulle komma att bli inledningen till ”Naken”.

”Naken” blev en stor hit och skickade ut bandet på en turné som aldrig riktigt tog slut. Nästa stora hit kom ett par år senare då bandet hade turnerat tillsammans med Eddie Meduza. Deras gemensamma låt ”Bonka Bäver” blev en stor hit som sålde guld och låg 23 veckor på topplistan.

I slutet av 2022 släppte bandet låtarna ”Lördag hela veckan” och ”Äntligen helg” som är skrivna och producerade tillsammans med Niclas Kings.

Den 1 april 2023, klockan 18:00 i Sjuan och på TV4 Play, kliver 250 kg kärlek upp på BingoLottos scen, missa inte det!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

250 kg kärlek

Naken