Adam Woods

Artisten, låtskrivaren och producenten Adam Woods deltog i år i Melodifestivalen för andra gången, men för första gången som soloartist. Med låten ”Supernatural” bjöd han publiken på en enastående show. Den 24 mars 2024, klockan 18.30 i Sjuan och TV4 Play, äntrar han BingoLottos scen!

Adam Woods

Adam är tveklöst ett av de starkast lysande unga stjärnskott på den svenska artisthimlen. Det stora genombrottet kom i fjol, då han tillsammans med Jon Henrik Fjällgren och Arc North knep fjärdeplatsen i Melodifestivalen med låten ”Where You Are” ( Sávežan). Låten sålde platina och hyllades flitigt. I år deltog han i mello för andra gången, men nu på egna ben. Med låten" Supernatural" bjöd han publiken på ett innovativt och medryckande framträdande. Under 2024 kommer en flodvåg av ny musik från Adam Woods. Som soloartist och i samarbeten med etablerade artister inom EDM-scenen kommer han att erbjuda lyssnarna en mångfald av musikaliska upplevelser. Adams ständiga strävan efter kreativt nyskapande kommer att sätta prägel på det kommande året.

Den 24 mars, kl. 18.30 i TV4 Play och Sjuan, gästar han BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan se artistuppträdanden från programmet när du vill på BingoLottos YouTube-kanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt, så du kan återuppleva dina favoritframträdanden när du vill!

KÖP BINGOLOTT!

Den 14 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?