Bröderna Rongedal

I närmare två hela decennier har Bröderna Magnus och Henrik Rongedal försett den svenska publiken med finstämda toner, varma leenden och träffsäkra framträdanden. Den 6 juni, kl. 18.00 i TV4, äntrar de scenen i BingoLotto!

Bröderna Rongedal

Tvillingbröderna Magnus och Henrik Rongedal växte upp i Molkom, kärnan av Värmland. Enskilt, men framför allt tillsammans, har de etablerat sig som några av Sveriges mest anlitade sångare. Med en otrolig dynamik sinsemellan och en makalös känsla för tonkonst är bröderna lättare än få att älska. Deras stora publika genomslag kom i ”Så ska det låta” redan 2007 och i Melodifestivalen 2008, där de kom fyra i Globen. I likadana röda kavajer sjöng tvillingbröderna sig till final med låten "Just a minute". Tillsammans med sitt band petade de storfavoriterna Carola och Andreas Johnson till Andra chansen.

Under sina närmare 20 år i musik- och underhållningssveriges trogna tjänst har de spelat in tre egna studioalbum, gett konserter, turnerat enskilt och med andra artister, samt medverkat i flera olika tv-program. Bland annat ”Körslaget”, där de bildade Team Rongedal, men även i "Sommarkrysset", "Doobidoo", "Go´kväll" etcetera. Henrik och Magnus har parallellt skrivit egen musik och några låtar har även nått andra sidan av jordklotet och fastnat på skivor med ett japanskt pojkband, ett koreanskt band och i en japansk musikal. 

”Kan bara tiden stanna till”

Den 23 april utgav de en ny singel, med titeln ”Kan bara tiden stanna till”. En sommarvarm tanke där den ljusa sommarnatten sömlöst blir dag. Att bara få vara i ögonblick av närhet till allt som är. Den svenska sommaren när den är som bäst. Med den skira svenska poptraditionen i ryggen beskriver bröderna Rongedal en bild av dessa stunder som vi alla längtar till.

Den 6 juni, kl. 18.00 i TV4, gästar de i BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 21 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

GREEN ROOm EP01 Rongedal