Catch 22 med Per Hovensjö

Lägg ihop en ikonisk gitarrist som har över femhundra TV-framträdanden i ryggen med ett gäng handplockade stråkmusiker i toppklass. Då får du det nybildade bandet Catch 22 med Per Hovensjö i spetsen. Den 14 november 2021, kl. 18.00 i TV4, bjuder de på finstämd musik till kvällens bingospel!

Per Hovensjö

Efter att ha verkat som husgitarrist och kapellmästare i populära underhållningsprogram som ”På spåret”, ”Doobidoo” och inte minst BingoLotto har Per Hovensjö blivit ett ytterst eftertraktat namn i musikbranschen. Gitarrspelandet har varit Hovensjös signum i flera decennier och utöver att spela i olika live- och studiosammanhang är han en flitigt anlitad arrangör.

Catch 22

Det nybildade bandet har alltså fått namnet Catch 22 och förutom Per Hovensjö består gruppen av fyra stråkmusiker – Lotte Lybeck och Elin Stjärna på violin, Jill Johansson på viola och Mats Lindberg på cello. Musikerna i ensemblen är handplockade från Göteborgs Symfoniker och Göteborgs Freelance-elit och med en genrebredd som rymmer allt mellan pop, rock och jazzmusik lär ingen utmaning vara för stor för detta talangspäckade gäng. 

Den 14 november 2021, kl. 18.00 i TV4, får vi för första gången se Stråkkvintetten Catch 22 med Per Hovensjö live i BingoLotto, då de spelar sin ljuva musik för oss under bingospelen!

 

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Fotograf: Anton Engblom 

 

Tillbaka till artistsidan