Crossroads - Symphonic Rock in Concert

Nu ger sig några av landets mest omtyckta artister ut på gemensam turné där de bjuder på klassiska rocklåtar ackompanjerade av Stockholm Concert Orchestra. Och vi får ett smakprov i BingoLotto! Den 23 oktober 2022, klockan 18:00 i TV4, står Crossroads på BingoLottos scen.

Medlemmarna i Crossroads

Jessica Andersson

Rutinerade Jessica Andersson är ett välkänt ansikte på scener runtom i Sverige. Hon slog igenom i duon Fame som vann Melodifestivalen år 2003 med låten Give me your love. Jessica har ända sedan starten 2003 varit en del av Diggiloo-turnén som varje sommar turnerar runt i vårt avlånga land. Jessica har tilldelats flera priser, bland dessa Ulla Billquist-stipendiet och Guldmasken för bästa kvinnliga musikalartist.

Mariette Hansson

Mariette har gjort sig känd som flerfaldig deltagare i Melodifestivalen, men hon slog faktiskt igenom i Idol år 2009 där hon slutade på en fjärdeplats. Debuten i Mello kom 2015 med bidraget Don’t stop believing som tog henne ända till en tredjeplats i finalen. Sedan dess har Mariette tävlat ytterligare tre gånger i Melodifestivalen. År 2019 gjorde hon succé i TV4:as Stjärnornas Stjärna där hon slutade på en hedrande andraplats.

Bruno Mitsogiannis

Musikalstjärnan Bruno Mitsogiannis har gjort en rad olika huvudroller i musikaluppsättningar de senaste åren; Tony i West Side Story, Drew i Rock of Ages och Galileo i Queen-musikalen We Will Rock You för att bara nämna några. Mitsogiannis har även deltagit i musikalshowen OH, WHAT A NIGHT! som turnerade runt inför utsålda arenor i Sverige för ett par år sedan.

Peter Johansson

Peter Johansson är ett välkänt namn på den internationella musikalscenen. Han har varit med i uppsättningar av bland annat We Will Rock You, Footloose, Jesus Christ Superstar och även turnerat med den framgångsrika Queen-föreställningen Champions of Rock. Även Peter Johansson har deltagit i musikalshowen OH, WHAT A NIGHT! tillsammans med bland andra Bruno Mitsogiannis.

Crossroads – Symphonic Rock in Concert

Nu slår dessa musikaliska genier sina huvuden ihop och ger sig ut på en gemensam turné under namnet Crossroads – Symphonic Rock In Concert. Föreställningen tar publiken genom den underhållande rockhistorien, men får den ändå att kännas ny och modern. Man tolkar de allra mest klassiska rocklåtarna med ackompanjemang från Stockholm Concert Orchestra och utlovar en rockshow i en helt ny kostym.

Den 23 oktober 2022, klockan 18:00 i TV4, kommer rockshowen till BingoLotto. Det vill du inte missa!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. 

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 14 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Crossroads

I love rock'n'roll