Fredrik Nylén

Fredrik Nylén, kanske mer känd som Fredriks Fika, är kokboksförfattare, driver en av Sveriges största bakbloggar och kom tvåa i Hela Sverige Bakar 2013. Den 31 mars kl. 18.00 i TV4 gästar han i BingoLottos Påskbingo!

FREDRIKS FIKA

Fredrik Nylén blev ”Fredriks Fika” med hela svenska folket 2013 när han tog hem andraplatsen i TV-programmet Hela Sverige Bakar. Men det var inte i konditoriet som Fredrik började sin karriär. Han är nämligen utbildad kock, men har alltid älskat goda bullar, bröd, kakor och tårtor. Efter succén i Hela Sverige Bakar sadlade Fredrik således om och jobbar idag som fotograf, kokboksförfattare och med sin framgångsrika blogg Fredriks Fika. Det är heller inte omöjligt att du sett honom i Köket.se:s mat- och bakinslag på TV4 då han är ett återkommande inslag där.

Fredriks kokböcker

Fredrik har hunnit med att skriva inte mindre än sex kokböcker, varav den första, Fredriks Fika – Bakat med glädje, kom ut 2016. Sedan dess har han släppt kokböcker på temat baka med choklad, julbak, matbröd och småkakor. Hans senaste bok, Sommarfika med Fredrik, kom ut tidigare i år och lär dig allt om hur du kan ta vara på alla sommarens bär och frukter i dina bak. Ett måste för alla sommarbagare där ute!

Den 31 mars kl. 18.00 i TV4 gästar han i BingoLottos Påskbingo!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!

Fredrik Nylén

Fredriks bästa baktips!