Jamie Meyer och Göteborg Gospel

Singer-songwritern från Hisingen har sedan genombrottet för 20 år sedan försett musiksverige med en hel drös hits, och nu får vi höra några av dem i BingoLotto, ackompanjerade av Göteborg Gospel. Den 11 mars 2023, klockan 18:00 i Sjuan och på TV4 Play, välkomnar vi Jamie Meyer och Göteborg Gospel upp på BingoLottos scen!

Jamie Meyer är uppvuxen på Hisingen i Göteborg och slog igenom 2002 när han deltog i TV-programmet Popstars och slutade på tredje plats. Därefter fick han skivkontrakt och släppte debutalbumet It’s All About Me 2003. På albumet hade Bryan Adams varit med och skrivit två av låtarna och Robyn skrev titelspåret tillsammans med Jörgen Elofsson. Samma år blev Jamie nominerad till Rockbjörnen i kategorin ”Årets nykomling”.

Jamies musik kan beskrivas som en kärleksaffär mellan trallvänlig pop och modern country och han rör sig sömlöst mellan genrerna.  

Fem år senare, 2008, kom nästa album vid namn Great Big Change som resulterade i utmärkelsen ”Bästa sångare/låtskrivare” vid LA Music Awards. Album nummer tre, Good Night To Be Young, kom 2012.

Sedan dess har Jaime släppt ytterligare ett album, två EP och en hel drös med singlar. Han har tillbringat mycket tid i Nashville, både för att spela in egen musik och som låtskrivare.

2018 skrev han på som låtskrivare för det Nashville-baserade skivbolaget Dan Hodges Music och det svenska Roasting House Music.

Jamie har dessutom turnerat tillsammans med stora namn som GES, Westlife och Lady Antebellum.

Jamie Meyer och Göteborg Gospel

Under våren kommer Jamie göra ett antal konserter tillsammans med Göteborg Gospel, en gospelkör från Västra Frölunda i Göteborg. Till sitt besök i BingoLotto tar Jamie med sig Göteborg Gospel som uppbackning och vi vågar lova att det blir en magisk musikalisk upplevelse!

Lördagen den 11 mars 2023, klockan 18:00 i Sjuan och på TV4 Play, ser du Jamie Meyer och Göteborg Gospel i BingoLotto. Missa inte det!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. 

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 2 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Jamie Meyer & Göteborg Gospel

You're the voice