Jens Hult

Jens Hult, som för första gången gjorde sig ett namn för den svenska publiken när han tävlade i Idol 2013, är återigen aktuell med en ny jullåt. Den 18 december 2022, klockan 18:00 i Sjuan, äntrar Jens Hult BingoLottos scen!

Som barn kallades Jens tondöv, men trots det tog han landet med storm då han knep en fjärdeplats i Idol år 2013. Debutsingeln som följde, ”Precis som du vill”, sålde platinum och har fram tills idag spelats drygt 13 miljoner gånger på Spotify.  

Hans musikaliska väg tycktes utstakad och galleria-turnéerna väntade, men Jens ville ta sin musik i en annan riktning. Med unika och grundade texter, en modern ljudbild och en ny energi och passion för visgenren, har Jens på senare år tagit stora kliv bort från den kommersiella popen. Ambitionen, en modern vispop som berör, har Jens med råge uppfyllt.

Jens släppte sitt första album, "Tiden före mig", 2017 och har sedan dess släppt en rad singlar och även en EP vid namn "Fåglarna". 

Julmusik

Inför julen 2020 släppte Jens sin första jullåt vid namn “Det blir en annan jul i år”, vilket det ju verkligen blev. Låten har Jens skrivit, komponerat och producerat tillsammans med David Lindgren Zacharias och Hannes Hasselberg. 

I år är Jens återigen aktuell med en ny jullåt - "Det är jul igen". Låten är till för dem som har hittat den egentliga meningen med julen - nämligen gemenskapen med nära och kära. 

Den 28 december 2022, klockan 18:00 i Sjuan, välkomnar vi Jens Hult upp på BingoLottos scen!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Jens Hult

Det blir en annan jul i år