Johan Östling & Björn Ling

Med unik tajming, enorm begåvning och magnetisk dynamik sinsemellan har Johan Östling och Björn Ling framkallat skratt och leenden bland den svenska publiken, år efter år. Söndagen den 24 mars 2024, kl. 18.30 i Sjuan, gästar duon BingoLotto!

JOHAN ÖSTLING

Efter många framgångsrika år har skådespelaren, musikern och programledaren Johan Östling etablerat sig som en underhållare av högsta rang. Alltid med glimten i ögat, och med humorn som en given ingrediens.

2017 deltog Johan i, och vann, ”Hela kändis-Sverige bakar” i TV4, och sedan 2018 har Johan, tillsammans med Tina Nordström, dessutom axlat rollen som programledare för programmet.

I botten är Johan Östling utbildad informatör och har under många år arbetat som formgivare. Men för svenska folket har han i huvudsak gjort sig känd som en skådespelande underhållare. På scen, på bioduken och i TV-rutan. Inte sällan med parhästen, vännen och kollegan Björn Ling.

Björn Ling

Björn Ling är en mycket omtyckt svensk sångare, musiker, pjäsförfattare, skådespelare och programledare. Till cv:t hör även en tid som bandyspelare på elitnivå, med bland andra Göta och Boltic.

Mellan 2008 och 2010 axlade han rollen som programledare för SVT Värmlands regionala program "Eftersnack", med stor bravur.

Senast har Björn kunnat ses i nöjesprogrammet ”Alla För en” på SVT, där han agerar side-kick!

Utöver återkommande showframträdanden och roller i diverse TV- och filmsammanhang, arbetar Björn idag även som konferencier, moderator och föreläsare.

PÅ SCEN, PÅ BIODUKEN OCH I TV-RUTAN

Johan och Björn var tidigare medlemmar i den Karlstadsbaserade showgruppen The Starboys, och lämnade så sent som 2013. 

Johan och Björn har tillsammans medverkat i flertalet svenska succéfilmer. Däribland ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen”, "Tjenare Kungen" och ”Mammas Pojkar”, samt i humorserien ”Ack Värmland” på TV4. 

Söndagen den 24 mars 2024, kl. 18.30 i Sjuan, gästar duon BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Östling & Ling

Min stund på jorden