Kadiatou

Med en makalös klang i rösten, en mångfacetterad scendynamik och en enorm mognad som artist har Idol-succén Kadiatou trollbundet den svenska publiken under två års tid. Den 20 juni, kl. 18.00 i TV4, äntrar hon scenen i BingoLotto!

Kadiatou

Så sent som 2018 tog hon den svenska publiken med storm, då hon slutade på en hedersam andraplats i succéprogrammet Idol. Trots lämnar Kadiatou en med känslan att hon varit en etableradf figur på den svenska musikscenen en evighet. Med en makalös klang i rösten, en mångfacetterad scendynamik och en enorm mognad, trots hennes ringa rutin i branschen, är Kadiatou stjärnglans personifierat.

Hennes tolkning av låten ”Say Something”, som spelades i ett av programmen i storserien ”Greys Anatomy”, har idag spelats närmare 24 miljoner gånger och sålt platina i Sverige. Utöver musiken har Kadiatou även valt att axla ett enormt samhälleligt ansvar. Ambitionen är tydlig: att vara en realistisk förebild för sin generation.

One Touch

2021 deltog Kadiatou i Melodifestivalen med låten "One Touch" som är skriven av makarna Joy och Linnea Deb samt även Jimmy "Joker" Thörnfeldt och Anderz Wrethov. Bidraget hamnade på sjätteplats, men har i skrivande stund spelats närmare 3 miljoner gånger på Spotify. En klar lyssnarsuccé, det vill säga!

Den 20 juni 2021, kl. 18.00, sprider Kadiatou sin stjärnglans från scenen i BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!

Kadiatou

White christmas