Kadiatou

Med en makalös klang i rösten, en mångfacetterad scendynamik och en enorm mognad som artist har Idol-succén Kadiatou trollbundet den svenska publiken under två års tid. Den 23 december, kl. 19.30 i TV4, äntrar hon scenen i BingoLottos Uppesittarkväll!

Kadiatou

Så sent som 2018 tog hon den svenska publiken med storm, då hon slutade på en hedersam andraplats i succéprogrammet Idol. Trots lämnar Kadiatou en med känslan att hon varit en etableradf figur på den svenska musikscenen en evighet. Med en makalös klang i rösten, en mångfacetterad scendynamik och en enorm mognad, trots hennes ringa rutin i branschen, är Kadiatou stjärnglans personifierat.

Hennes tolkning av låten ”Say Something”, som spelades i ett av programmen i storserien ”Greys Anatomy”, har idag spelats närmare 24 miljoner gånger och sålt platina i Sverige. Utöver musiken har Kadiatou även valt att axla ett enormt samhälleligt ansvar. Ambitionen är tydlig: att vara en realistisk förebild för sin generation.

”White Christmas”

Kadiatou är dessutom rykande aktuell med en nytolkning av den odödliga julklassikern ”White Christmas”. Låten närmar sig raskt 100 000 spelningar på Spotify, trots att den utgavs så sent som den 13 november. Det finns all orsak att tro att låten kommer förbli en julfavorit i många år framöver.

Den 23 december 2020, kl. 19.30, sprider Kadiatou sin stjärnglans från scenen i BingoLottos Uppesittarkväll!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

Bingofest!

Den 18 april fortsätter bingofesten – och du är bjuden! Vi spelar fyra bingospel, tar emot fantastiska gäster och spelar på världens största BingoLotto-bricka. Succé är ordet. Säkra din lott nu!

Kadiatou

White christmas