Kajsa Ernst

Hon är en av våra mest erfarna skådespelare som har medverkat i en lång rad teaterföreställningar, filmer och Tv-serier och bland annat belönats med en Guldbagge för sina insatser. Den 31 december 2022, klockan 20:00 i TV4, välkomnar vi Kajsa Ernst till BingoLottos Nyårskväll!

Kajsa Ernst föddes 1962 i Göteborg och påbörjade sin skådespelarkarriär redan som 16-åring vid Nöjesteatern i Malmö. Efter att ha avslutat sin utbildning jobbade hon tio år på stadsteatern i Helsingborg där hon även deltog i föreställningar på Fredriksdalsteatern hos Nils Poppe.

1998 flyttade Kajsa till Stockholm där hon gjorde filmdebut i Tomten är far till alla barnen. Andra filmer hon har medverkat i är Miffo, Järnets änglar och Masjävlar, för vilken hon tilldelades en Guldbagge för bästa kvinnliga biroll.

Kajsa Ernst i TV

På Kajsas gedigna CV finner vi även flera Tv-produktioner. Bland dessa finns bland många andra Hotell Gyllene Knorren, SVT:s julkalender 2010, Finaste Familjen, Morden i Sandhamn och Sthlm Rekviem. Hon var också med i Stjärnorna på slottet som sändes på SVT 2018. En av de senaste produktionerna vi sett Kajsa i är Tv-serien Huss som hade premiär 2021.

Nu har vi den stora äran att välkomna Kajsa Ernst till BingoLotto! Den 31 december 2022, klockan 20:00 i TV4, är Kajsa med oss och ringer in det nya året i BingoLottos Nyårskväll.

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Du missar väl inte söndagens program av BingoLottos Sommarkväll. Massa miljoner och nöje. Visst hänger du med?