LaGaylia Frazier & Alexander Strandell

Souldivan och jurymedlemmen LaGaylia Frazier och sångaren Alexander Strandell, som är aktuella med den gemensamma singeln Stronger kommer till BingoLotto den 8 september 2019.

LAGAYLIA FRAZIER

Soulstjärnan LaGaylia Frazier, som många kanske känner igen som en utav jurymedlemmarna i underhållningsprogrammet Talang, har under sin musikaliska karriär hunnit med en hel del. Under 2004 och 2005 deltog hon i Melodifestivalen och var dryga 1 100 röster ifrån en finalplats med låten "Nothing at all" år 2005. Hon har även varit med i en mäng olika tv-program så som Rhapsody in Rock, Så ska det låta, Stjärnornas Stjärna och Let's Dance. 

Hon har tidigare samarbetat med artisterna Thåström och Håkan Hellström. Bland annat sjöng hon med Håkan Hellström under hans turné "Rullande Åska", någon hon själv benämner som en höjdpunkt i sin karriär. Nu är hon aktuell med ytterligare ett artistsamarbete, nämnligen med Art Nation-sångaren Alexander Strandell. 

ALEXANDER STRANDELL

Alexander Strandell slog igenom 2014 med bandet Art Nation. Ett melodiöst rockband från Göteborg som bland annat blivit nominerade som Årets Svenska Genombrott, Årets Svenska Grupp och Årets Live-akt i Gaffa.

2018 debuterade han med sin fösta solosingel "Bonfire heart", som bland annat toppade Svenska Spotify Viral. Våren 2019 släppte han singeln "Happy" och nu är han återigen aktuell med ny musik tillsammans med LaGaylia. 

DUETTEN "STRONGER"

Alexander skickade låten "Stronger" till LaGaylia efter att de haft kontakt via Facebook. Och på den vägen är det. I juli 2019 släppte LaGaylia och Alexander singeln "Stronger" tillsammans och vi ser fram emot deras medverkan i BingoLotto. 

Den 8 september, kl. 18 i TV4, gästar LaGaylia Frazier och Alexander Strandell BingoLotto!

Vill du se LaGaylia Frazier och Alexander Strandell live i BingoLotto? Boka din plats i publiken här. 

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

Lagaylia Frazier & Alexander Strandell

Stronger