Lasse Kronér

Multitalangen Lasse Kronér, en älskad programledare och musiker, är nu aktuell med "Lasse på Slottet" där härlig allsång väntas. Den 21 juni, kl. 20.00 i TV4, bjuder han på en försmak i BingoLottos Midsommarbingo!

Lasse Kronér

Lars Ove "Lasse" Kronér är en av Sveriges mest omtyckta programledare. Inte minst efter sin tid som programledare för vårt kära BingoLotto. Lasse tog över programmet efter "Loket" 1999 och det med bravur. Han var med och moderniserade programmet vilket resulterade i att världsartister som David Bowie och Robbie Williams gästade programmet. Han blev känd som medlem i showgruppen Triple & Touch och deltog i det populära programmet "Musikjägarna" på SVT under flera säsonger.

Sedan dess har Lasse haft en rad framgångar som programledare för SVT:s DooBiDoo, Smartare än en femteklassare och Årets sockerbagare.

Lasses unika förmåga att kombinera sång, tal och finurligheter har gett honom en särskild plats bland svenska underhållare. Han är en älskad artist och sångare, och har genom åren deltagit i olika turnéer med bland annat Triple & Touch, DiggiLoo och julkonserter tillsammans med artister som Sanna Nielsen, Kalle Moraeus och Sissel. Lasse Kronér är också en av de mest efterfrågade konferenciererna och underhållarna vid företagsevenemang och arbetar varje år med många uppdrag som moderator, konferencier och underhållare.

"Lasse på slottet"

I sommar blir det premiär för sommarens stora happening på Tjolöholms slott – allsång med Lasse Kronér och gäster!

”Lasse på slottet” har premiär måndag 1 juli och arrangeras sen varje måndag fram till 5 augusti. Det blir allsångskvällar fyllda av glädje, musik, sång, god mat och en Lasse Kronér som tillsammans med sitt husband från Doobidoo kommer ge allt för att publiken ska få en oförglömlig upplevelse.

Det blir många folkkära gästartister som kommer besöka allsången under sommaren, men Lasse har också med stor omsorg valt ut några guldkorn som kanske inte är lika kända för den stora allmänheten. Produktionen är i full gång med att boka hemliga gäster och fler välkända artister kommer presenteras löpande under våren.

1 juli: Tommy Nilsson, Solid Gospel och hemlig gäst
8 juli: Jessica Andersson och hemlig gäst
15 juli: Gunilla Backman, Anders Ekborg och hemlig gäst
22 juli: Andreas Johnsson och hemlig gäst
29 juli: LaGaylia Fraizer och hemlig gäst
5 augusti: Frida Öhrn, Kalle Moraeus och hemlig gäst

Den 21 juni, kl. 20.00 i TV4, gästar Lasse i BingoLottos Midsommarbingo!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan