Lucianoz

Lucianoz är den skönsjungande dansbandsstjärnan vi alla har väntat på. Gång efter annan har han fångat vara hjärtan med sin härliga passion. Den 14 april 2024, klockan 18.30 i Sjuan och TV4 Play, äntrar han BingoLottos scen!

Lucianoz

Lucianoz har sjungit så länge han kan minnas och alltid ämnat efterleva budskapet om att ”glädja andra människor med sin röst och närvaro”. Efter att ha släppt covern på Stefan Borschs klassiker ”Det är ju dej jag går och väntar på” på juldagen 2022 har Lucianoz fångat det svenska folket med sin unika röst och otroliga personlighet.

Med sin musik vill Lucianoz förmedla kärlek till alla ute i landet. Han vill få dagens barn att gilla dansband och få folkparkerna tillbaka. Han vill se folk dansa och finna lycka till hans musik.

Under semifinalen i Melodifestivalens semifinal 2023 såg vi Lucianoz hylla Pernilla Wahlgren med att spela hennes klassiker ”Picadilly Circus” live. Det var första gången tv-publiken mötte Lucianoz men vi är övertygade om att det inte var den sista gången. Han gjorde också stor succé när han blev inbjuden av Håkan Hellström till ett fullsatt Stadion i Stockholm sommaren 2023.

Den 14 april 2024, klockan 18.30 i Sjuan, äntrar han scenen i BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt!

Tillbaka till artistsidan