Nike Sellmar

Nike Sellmar är nykrönt vinnare av Idol 2022 och fick under hela säsongen motta hyllningar av både juryn och publiken. Den 14 januari 2023, klockan 18:00 i Sjuan, har vi den stora äran att välkomna Nike upp på BingoLottos scen!

Nike Sellmar är i skrivande stund 27 år gammal och född i Stockholm men har de senaste åren bott i Piteå. Där har hon utbildat sig till studiomusiker vid Musikhögskolan i Piteå mellan 2018 och 2021. Under utbildningen knöt hon flera kontakter med musikbranschen och det var också här hennes artisteri började formas till det kraftpaket som vi fått se i varje fredagsfinal under hösten.

Nike i Idol

2022 var faktiskt inte första gången vi såg Nike i Idol. Hon har sökt två gånger tidigare medan hon gick i gymnasiet, och hon fick till och med en guldbiljett 2013 men lyckades inte ta sig vidare den gången. År 2022 var det dock dags. Nike hade mognat som artist, tiden var rätt och Nike sjöng sig hela vägen till segern. I finalen på Tele2 Arena ställdes hon mot Albin Tingwall och framförde Happier than ever av Billie Eilish, Make you feel my love av Bob Dylan samt vinnarlåten Anything you say.

Efter segern i Idol väntar skivkontrakt och vinnarturné, och så klart ett besök i BingoLotto! Den 14 januari 2023, klockan 18:00 i Sjuan, gästar Nike Sellmar BingoLotto. Det vill du inte missa!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!

Nike Sellmar

Anything You Say