Peter Johansson

Peter Johansson är en framstående svensk musikalartist och skådespelare. Med en imponerande karriär inom teater och musikal har han gjort sig känd för sin starka röst och förmåga att gestalta olika karaktärer på scen. Den 28 januari 2024, klockan 18:30 i Sjuan och Tv4 Play, har vi den stora äran att välkomna Peter Johansson till vår scen!

20 ÅR MED QUEENS DRAMATISKA ROCK

Man kan minst sagt säga att Peter Johansson hör hemma på scen, först med Queen-musikalen ”We will rock you” i Londons West End, med över 1.500 föreställningar. Därefter med flera år av utsålda
arena-turnéer genom Sverige, under rubriken ”Champions of Rock”. Att dessa shower har varit populära är en underdrift, då över 2 miljoner har sett denna magi i både Sverige och London.

CELEBRATING THE MUSIC OF ELTON JOHN

Det är en bemärkelsesvärd jubileumshändelse för artisten Peter Johansson att släppa taget om Freddie Mercury och satsa på Elton John. Ordspråket när en dörr stängs, öppnas en annan har nog aldrig varit mer passande. Tillsammans med erkända rockmusiker och Norrköpings Sympfoniorkester sammanfattas legenden Elton Johns 52-åriga musikarkriv på det bästa sättet. Innan arena-satsningen drar igång, ser vi fram emot ett besök av Peter Johansson i BingoLotto!

- Elton John är en artist jag följt under lång tid och som har många sidor, med en fängslande och fantastisk
repertoar. Han har haft en enorm arbetskapacitet och turnerat konstant sedan 1970-talet, men i samband med
att han avslöjade sitt avsked till livescenerna fick jag inspiration att axla hans mantel. Hans låtskatt är värd ett
evigt liv, det är klassisk musik av idag. Med mitt band och symfonikernas virtuoser, ska det bli spännande att se
hur vi kan förvalta Elton Johns arv i framtiden”, säger Peter Johansson.

Den 28 januari 2024, klockan 18:30 i Sjuan och på TV4 Play, äntrar Peter Johansson BingoLottos scen. Missa inte det!

Och du, du vet väl om att du kan se artistuppträdanden från programmet när du vill på BingoLottos YouTube-kanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt, så du kan återuppleva dina favoritframträdanden när du vill!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Söndagen den 30 juni klockan 19.30 i TV4 är det äntligen premiär för BingoLottos Sommarkväll! Visst hänger du med?