Solala

Säsongspremiären till ära gästas BingoLotto av vokalgruppen Solala – tre killar som sjöng och gjorde musik med kakburkar och spagetti, som nu har blivit en nationell succé. De har tidigare gästat programmet och gjort succé och nu är de tillbaka. Dessutom är de under hösten aktuella med en bok som de kommer att prata om.

Solala

Gruppen startade 2012 och nådde uppmärksamhet genom sina videor på Youtube och Facebook. På sina videoklipp på Youtube sjunger de i köksmiljö egna arrangemang på kända sånger och spelar på diverse köksartiklar. År 2015 släppte gruppen sitt debutalbum Swedish Fishermen. År 2017 släppte gruppen sitt andra studioalbum "Feber". Gruppen har bland annat medverkat i Allsång på Skansen. Den har 2017 14 000 prenumeranter och nära tre miljoner visningar på Youtube. År 2016 startade gruppen "Solala Sessions" där de besöker kända artisters kök och gör covers tillsammans med dem, bland andra Helen Sjöholm.

Den 6 januari, kl. 18 i TV4, gästar Solala BingoLotto!

Vill du se Solala live i BingoLotto? Boka din plats i publiken här. 

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

Solala

All night long